Robert Ţuţea este noul secund al echipei Phoenix Şimleu

Fostul voleibalist al Ştiinţei Explorări Baia Mare a semnat miercuri după-amiaza cu clubul şimleuan un contract valabil pe o perioadă două sezoane

Phoenix Şimleu Silvaniei este aproape de a-şi finaliza lotul cu care va aborda noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin, după ce miercuri după-amiaza a ajuns la un acord cu fostul secund al Ştiinţei Explorări Baia Mare, Robert Ţuţea. „Pe Robert Ţuţea ni l-am dorit la echipă de mult timp şi mă bucur că am reuşit să ajungem acum la o înţelegere. Sunt sigur că prin aducerea lui, jocul echipei se va îmbunătăţii şi vom reuşi să ne atingem obiectivul în sezonul viitor. S-au făcut sacrificii mari pentru a-l putea aduce, fiindcă şi Baia Mare şi l-a dorit mult în continuare, dar ,se pare că oferta noastră a fost mai atractivă”, ne-a dezvăluit antrenorul Phoenix-ului, Mircea Abraham.
Clubul şimluean i-a mai transferat în această vară pe centrul Vlad Cuciureanu, de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, coordonatorul Vlad Moisa, tot de la formaţia băimăreană, universalul Lucian Tofan, de la Unirea Dej şi coordonatorul Dan Florea, de la Ştiinţa Bacău.

sursa foto: emaramures.ro

Leave a Comment