Rezultate notabile pentru tenismenii de la CSM Zalău

Printre participanţii la concursul de tenis de câmp de la Cluj-Napoca, intitulat „Trofeul BT Tennis Cup” s-au numărat şi sportivi sălăjeni, reprezentând cluburile CSM Zalău, Palatul Copiilor Zalău şi CS ProTenis Şimleu Silvaniei.
Cele mai bune rezultate au fost obţinute de reprezentanţii celor două cluburi din municipiu. În proba de dublu a categoriei 12 ani, Ioana Lung (Palatul Copiilor Zalău) şi Oana Flonta (CSM Zalău) au obţinut locul doi. Ioana Lung s-a situat pe poziţia secundă şi în proba de simplu a categoriei 12 ani, loc pe care l-a ocupat şi Oana Flonta la categoria 10 ani.
Patrik Verdeş, un alt sportiv legitimat la CSM Zalău şi pregătit de Constantin Carp, a evoluat la categoria 10 ani masculin, clasându-se pe ultima treaptă a podiumului la final.
Tot la finalul săptămânii trecute, Eric Verdeş a participat la un turneu internaţional în Slovenia, o competiţie puternică, la care au participat sportivi valoroşi din Europa. Tenismenul zălăuan a avut ghinionul de a întâlni în primul tur un polonez favorit la locul întâi, pierzând duelul cu acesta.
Pentru Eric Verdeş a fost o nouă verificare înaintea Campionatului Naţional ce va avea loc în această vară.

Leave a Comment