Rezultate bune pentru tenismenii de la CSM Zalău şi CS Protenis Şimleu Silvaniei

Finalul săptămânii trecute a fost unul reuşit pentru tenismenii de la CSM Zalău şi CS Protenis Şimleu Silvaniei, aceştia obţinând rezultate deosebite la turneele la care au participat. Andrei Brisc, sportiv antrenat de Constantin Carp, a avut o evoluţie foarte bună la „Aegon Tennis Cup Cluj”, clasându-se pe primul loc atât la simplu, cât şi la dublu în cadrul categoriei de 14 ani. Zălăuanul a avut liber în primul tur la simplu, iar în al doilea a dispus cu 6 – 0, 6 – 0 de clujeanul George Rigetti. În semifinală, l-a depăşit pe bucureşteanul Tussai Gyorgy (6 – 2, 6 – 2), iar finala a câştigat-o tot în două seturi (6 – 1, 6 – 0) în faţa lui Ştefan Nicula, de la Şoimii Sibiu.

La dublu, Brisc a făcut pereche cu Claudiu Romcea, de la TC Sun Alba, cei doi clasându-se pe primul loc la final, după ce au câştigat două meciuri, având culoar liber în primul tur. Sportivul legitimat la CSM Zalău va participa la finele acestei săptămâni la primul turneu în străinătate, competiţia urmând să aibă loc în Croaţia.
CS Protenis Şimleu Silvaniei a fost reprezentat de cinci sportivi la această competiţie, Szabo Bogdan reuşind cea mai bună performanţă, locul doi la categoria zece ani. În primul meci, sportivul pregătit de Barna Kristian l-a învins cu scorul de 6 – 1, 6 – 1 pe Dragoş Butuc, de la TC Sun Alba, iar în turul doi a dispus tot în două seturi (6 – 2, 6 – 4) de Rareş Bumbuc. În semifinală l-a învins tot în două seturi, 6 – 1, 6 – 0 pe braşoveanul Radu Taus, însă, în finală a cedat cu scorul de 0 – 6, 0 – 6 în faţa lui Lucian Codea.
Tot la Cluj a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, un alt turneu de tenis de câmp, la care a fost prezent sportivul de la CS Protenis Şimleu Silvaniei, Kutasi Bence. Evoluţia bună a acestuia i-a dat posibilitatea să obţină locul întâi la final, fiind a cincea competiţie câştigată în acest an de tenismenul şimleuan la categoria nouă ani.

Leave a Comment