Retur fără emoţii în Cupa României pentru Volei Municipal Zalău

Vicecampioana României s-a impus în trei seturi în manşa tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, neavând niciun fel de emoţii pentru returul de miercuri, de pe teren propriu, cu Unirea Dej

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României este la un pas de calificarea în Final-Four-ul competiţiei. Volei Municipal Zalău întâlneşte miercuri pe teren propriu Unirea Dej, în mana retur a sferturilor de finală, iar „ecuaţia” calificării pare una cât se poate de simplă pentru vicecampioni, având în vedere că în jocul tur de la Dej s-au impus cu 3 – 0.
„Avem un program încărcat până la finalul sezonului, dar până la urmă, suntem sportivi şi trebuie să facem faţă şi unui program încărcat. Probabil, este mai bine dacă jucăm din trei în trei zile, pentru că ne menţinem în formă. Sper să avem şi cu Unirea Dej o evoluţie la fel de bună ca şi în jocul cu Universitatea Cluj. Trebuie să facem faţă tuturor meciurilor, chiar dacă avem program încărcat. În partida cu Clujul au intrat şi jucătorii de rezervă şi vom mai avea nevoie de ei până la finalul sezonului”, a afirmat universalul Adrian Gontariu.
Şi în celelalte trei sferturi de finală s-au înregistrat tot victorii de trei puncte în manşa tur. Arcada Galaţi s-a impus cu 3 – 0 în duelul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, iar Ştiinţa Explorări Baia Mare a câştigat cu 3 – 0 pe terenul celor de la Volei Municipal Piatra Neamţ. Campioana Universitatea Craiova s-a impus cu 3 – 0 pe teren propriu în jocul Tricolorul Ploieşti, dar o aşteaptă o partidă extrem de dificilă pe terenul formaţiei prahovene.
Toate partidele retur din cadrul sferturilor de finală sunt programate miercuri după-amiaza. Meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej este programat la ora 17, în Sala Sporturilor.

Leave a Comment