Remiza in duelul fostilor selectioneri

Remiza in duelul fostilor selectioneri

HC Zalau si Tomis Constanta a terminat la egalitate partida sustinuta ieri, in Sala Sporturilor din Zalau, dupa ce zalauancele s-au aflat la conducere pana in minutul 37

HC Zalau – Tomis Constanta 34 – 34 (17 – 15)

Partida de duminica, din Sala Sporturilor din Zalau, dintre HC Zalau si Tomis Constanta s-a terminat la egalitate, scor 34 – 34, insa handbalistele zalauance au fost egalate pentru prima data abia in minutul 37. Primul gol al meciului a fost marcat in minutul doi, de Mihaela Ivan, insa oaspetele au egalat in acelasi minut prin Ionela Topa. S-a mers cap la cap pana in minutul sase, cand Emilia Carbune a inscris pentru 3 – 3. Au urmat trei goluri consecutive inscrise de zalauance, scorul devenind 6 – 3, acestea pastrandu-si un avans de doua-trei goluri pana la finalul primei reprize, cand tabela a aratat scorul de 17 – 15 in favoarea zalauancelor.

In primul minut de la reluare, Coadalata a inscris pentru 18 – 15, insa, in minutul 37, tabela a aratat pentru prima data egalitate, scor 20 – 20. S-a mers cap la cap pana in minutul 57, cand Tomisul a trecut pentru prima data in avantaj (31 – 32) prin reusita Mihaelei Paraianu. Cu cateva secunde inainte de final, tabela arata scorul de 34 – 33 in favoarea constantencelor, insa HC Zalau a benefiat de o lovitura de la sapte metri, transformata de Dana Babeanu. In urma acestei remize, HC Zalau a urcat pe locul opt in clasament, avand acumulate 22 de puncte. In etapa de la finalul acestei saptamani, care va fi ultima din actuala editie a Ligii Nationale, echipa zalauana va intalni in deplasare CSM Cetate Devatrans.

HC Zalau: Nichita – Holhos (9), Babeanu (10), Ivan (4), Coadalata (4), Czeczi (4), Turcas (3). Au mai evoluat: Klocza si Bidascu. Manager general: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulecu.

Gheorghe Tadici: Nu ma intereseaza scenariile facute de altii

Desi exista anumite voci, chiar si din partea unor persoane de la alte cluburi, potrivit carora echipa pregatita de Tadici nu si-ar fi aparat corect sansele in meciul de duminica, managerul zalauan a negat acest lucru, precizand ca nu-l intereseaza scenariile facute de alte persoane. Nu ma intereseaza scenariile facute de altii. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni. Eu imi vad de echipa mea si ar fi bine ca fiecare sa-si vada de bucataria lui. Probabil ca, o parte din speculatii au venit chiar din partea celor de la Baia Mare, echipa cu care Tomisul a fost in lupta directa pana in aceasta etapa pentru un loc de cupa europeana. Cum baimarencele au invins insa la limita la Galati, scor 25 – 24, si-au asigurat locul de cupa europeana, fiindca Tomisul avea nevoie de victorie la Zalau, nu doar de o remiza pentru a mai spera la cupele europene. Astfel ca, toate speculatiile facute despre rezulatul final al meciului de la Zalau nu mai pot fi puse in calcul. Desi mai este de disputat inca o etapa pana la finalul campionatului, Tadici a tinut sa le felicite de pe acum pe jucatoarele sale pentru parcursul avut in aceasta editie de campionat. Vreau sa le felicit pe fete pentru evolutia din acest sezon si sa le multumesc celor care au fost alaturi de noi. Ne-am indeplinit obiectivul propus la inceputul sezonului. Avand in vedere parcursul din ultimele doua sezoane si faptul ca echipa a ramas fara cateva jucatoare de baza, consider ca fetele s-au autodepasit. Fiecare doreste mai mult, iar eu sunt un tip caruia ii place performanta. O sa ne dorim insa mai mult in sezonul viitor, a mai declarat managerul echipei zalauane.

Leave a Comment