Rematul va juca in Champions League la Baia Mare

Rematul va juca in Champions League la Baia Mare

Team-managerul campioanei Remat Zalau, Cristian Ciobanescu, a inspectat saptamana trecuta. Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca si Sala Sporturilor Lascar Pana din Baia Mare, in vederea gazduirii meciurilor din Champions League. Din punct de vedere al dotarilor pe care le au cele doua sali, ambele ar putea sustine meciurile Rematului din Liga Campionilor, insa avand in vedere ca sala din Cluj este foarte solicitata, s-a decis ca Rematul sa joace in Champions League la Baia Mare.

Am avut o discutie si cu directorii Directiilor Judetene pentru Sport si Tineret din cele doua judete, insa sala din Cluj este foarte solicitata, astfel ca, foarte probabil vom juca la Baia Mare. Am intocmit si un raport catre conducerea clubului, iar domnul Ciupe si domnul primar Capilnasiu vor analiza acel raport. Cred insa ca meciurile din Champions League le vom juca la Baia Mare, ne-a declarat Cristian Ciobanescu.

Rematul va sustine primul meci de pe teren propriu la finalul lunii octombrie (25, 26 sau 27), urmand sa primeasca vizita rusilor de la Zenit Kazan.

Partidele din campionatul intern vor avea loc la Zalau, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau.

Campioana Romaniei va incepe luni, 1 august pregatirile pentru noul sezon.

Leave a Comment