Rematul nu s-a ales cu nimic nici din returul cu polonezii de la Resovia

Remat Zalău – Asseco Resovia Rzeszow 0 – 3 (24 – 26, 24 – 26, 22 – 25)

Campioana Remat nu s-a ales cu nimic nici din returul cu polonezii de la Asseco Resovia Rzeszow, pierzând tot în trei seturi şi partida de la Zalău, disputată marţi seara.
Cu două schimbări în sextetul de bază faţă partida tur, Mărieş pe postul de libero în locul lui Feher şi Gheorghiţă pe centru în locul lui Mihalcea, formaţia zălăuană a sperat într-o minune sau cel puţin la câştigarea unui punct. Nu s-a ales însă nici măcar cu un set, chiar dacă a ţinut pasul cu echipa poloneză, pierzând la difereţă de două puncte primele două seturi şi la trei puncte ultimul parţial.
Resovia Rzeszow a condus la ambele time-out-uri ale primului set, 6 – 8 la primul, având apoi avans de plus patru la al doilea. Zalăul a egalat pe final la 24 şi l-a obligat pe polonezul Kowal să solicite al doilea timp de odihnă. Exact de ce aveau nevoie oaspeţii pentru a pune capăt primului act.
Rematul a început mai bine parţialul secund, intrând cu plus trei la primul timp tehnic de odihnă. Oaspeţii au întors însă rezultatul până la al doilea, având avans minim, 16 – 15. Finalul a fost acelaşi ca în primul parţial. La 24 – 24 antrenorul Resoviei a solicitat al doilea time-out, iar următoarele două puncte au fost câştigate de echipa oaspete.
Debutul actului secund a găsit o echipă a Rematului care-şi consumase parcă bateriile, polonezii conducând cu 6 – 3 şi cu 8 – 5 la primul time-out tehnic. Echipa zălăuană a egalat şituaţia la zece, dar oaspeţii s-au desprins din nou în partea a doua şi au avut plus doi la al doilea timp tehnic. Formaţia lui Sordyl a mai egalat o dată pe final la 20, dar nu a avut puterea să ţină pasul până la capăt, oprindu-se la 22.
Remat Zalău: Andrei Stoian, Şerban Paşcan, Fabian Birău, Mihai Gheorghiţă, Silmar Almeida, Robinson Dvoranen, Mihai Mărieş – libero. Antrenori: Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie
Asseco Resovia Rzeszow: Lukas Tichacek, Bartman Zbigniew, Perlowski Lukasz, Nowakowski Piotr, Aleh Akhrem, Nikola Kovacevic, Ignaczak Krzysztof – libero. A mai evoluat: Kosok Grzegorz, Schops Jochen, Dobrowolski Maciej. Antrenori: Andrzej Kowal (principal), Marcin Ogonowski (secund)

Leave a Comment