Rematul, îngenuncheată în sudul Franţei

Arago de Sete – Remat Zalău 3 – 0 (25 – 19, 25 – 19, 25 – 22)

Campioana României, Remat Zalău, a pierdut şi cel de-al treilea meci din actuala ediţie a Ligii Campionilor. Formaţia antrenată de Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie a cedat cu 0 – 3, în deplasare, în faţa francezilor de la Arago de Sete, într-un meci disputat în Arena Sportivă „Pierre de Coubertin” din Montpellier. Fără niciun set câştigat după trei partide disputate, formaţia zălăuană mai are şanse aproape nule de a se califica în sferturile Cupei CEV, situându-se pe ultima poziţie în grupă, cu un setaveraj de 0 – 9.
Gazdele au avut un început mai bun în actul de debut, dar nu s-au putut desprinde la mai mult de trei puncte de Remat. Formaţia zălăuană a intrat cu minus doi la primul time-out tehnic, şi cu minus trei la al doilea, dar a reuşit să egaleze scorul la 18, moment în care antrenorul francezilor, Patrick Duflos, a solicitat primul timp de odihnă. S-a făcut apoi 19 egal, după care Rematul s-a blocat, nemaifăcând niciun punct până la finalul setului.
Polonezul Sordyl face prima schimbare, începând al doilea parţial cu Gheorghiţă pe centru, în locul lui Birău. Rematul are un început mai bun decât în primul set, conducând cu 2 – 1 şi cu 4 – 3. Gazdele însă au revenit şi au intrat cu plus trei la primul time-out tehnic. Deşi Feher a avut o preluare bună, în unele momente chiar foarte bună, ridicătorul Stoian nu s-a aflat în ziua lui cea mai bună, iar acest lucru s-a văzut în construcţia atacului zălăuan. Paşcan a avut câteva momente de sclipire, dar şi multe faze în care a atacat ca un începător, iar cei doi brazilieni, Dvoranen şi Almeida, au fost blocaţi în dese rânduri pe extremă. Sordyl a mai efectuat două schimbări, introducându-i pe Tebieş şi Mărieş, dar tot echipa gazdă a fost mai prezentă în joc, reuşind să se distanţeze la şase puncte la al doilea time-out tehnic, 16 – 10 şi să câştige setul cu acelaşi scor ca primul parţial, 25 – 19.
Tot Arago de Sete a controlat jocul şi în debutul actului trei, dar echipa zălăuană a revenit spectaculos de 1 – 4 şi a avut plus unu la primul time-out tehnic, fiind primul timp tehnic de odihnă al meciului în care Rematul intră în avantaj. Greşelile au reapărut în tabăra zălăuană, iar francezii s-au desprins din nou la patru puncte până la al doilea time-out tehnic, 16 – 12. Rematul a dat semne că mai poate reveni în joc şi a egalat din nou situaţia la 18. S-a mers punct cu punct până la 21, după care gazdele s-au desprins la 23 – 21. Scorul a devenit 24 – 22, dar Dvoranen a preluat greşit serviciul lui Sol, iar Rematul a fost nevoită să părăsească Arena din Montpellier fără niciun set câştigat.
Arago de Sete: Toniutti Benjamin, Rabiller Stanislas, Jose Trefle, Sol Jean Philippe, Geiler Baptiste, Mrozek Raphael, Ferdinand Tille – libero. Antrenori: Patrick Duflos şi Fabien Dugrip.
Remat Zalău: Andrei Stoian, Şerban Paşcan, Fabian Birău, Răzvan Mihalcea, Robinson Dvoranen, Silmar Almeida, Adrian Feher – libero. A mai evoluat: Vlad Tebieş, Mihai Mărieş. Antrenori: Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie

Alte articole

4 Thoughts to “Rematul, îngenuncheată în sudul Franţei”

 1. hyurdau

  gata banii ,gata echipa .

 2. finante

  De ce nu l-au bagat in teren pe bivolul ala de Potrovita ,noul presedinte! A fascut si el deplasarea in strainatate pe banii consiliului local,porcul primariei!

 3. Anonim

  rusinos joc,mult sub nivelul ligii campionilor!

 4. Anonim

  rusinos joc,mult sub nivelul ligii campionilor!

Leave a Comment