Remat Zalău va debuta pe teren propriu, în noul sezon al Ligii Campionilor

Remat Zalău va participa în aceste an pentru a treia oară consecutiv în cea mai galonată competiţie europeană intercluburi, fiind acceptată în acest an fără a mai avea nevoie de acel wild-card.

Tripla campioană a României a fost repartizată în Grupa G, alături de formaţia franceză Arago de Sete, echipa italiană Bre Banca Lannutti Cuneo şi polonezii de la Asseco Reszovia Rzeszow, fosta echipă a voleibalistului zălăuan Adrian Gontariu.
Debutul în noul sezon al Champions Leaque este programat la finalul lunii octombrie (23/25.10.2012), echipa pregătită de Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie urmând să întâlnească pe teren propiu, formaţia italiană Bre Banca Lannutti Cuneo. Vor urma două dueluri în deplasare pentru campioana României, în Polonia, cu Asseco Reszovia Rzeszow, în 30.10.2012/01.11.2012 şi în Franţa, cu Arago de Sete, în 13/15.11.2012. O săptămână mai târziu va urma un nou duel cu echipa franceză, pe teren propriu, după care, la poalele Meseşului va ajunge Asseco Reszovia Rzeszow (04/06.12.2012).
Faza grupelor se va încheia în 12 decembrie, când Rematul va evolua în Italia, în faţa celor de la Bre Banca Lannutti Cuneo.

Leave a Comment