Remat Zalau incepe aventura in Champions League

Remat Zalau incepe aventura in Champions League

Fiti alaturi de noi intr-o experienta voleibalistica spectaculoasa

Azi, ora 17, Sala Sporturilor din Zalau

CS Remat Zalau – PGE Skra Belchatov

Cu maxim de puncte dupa primele sase etape din campionatul intern, dar si cu un moral ridicat dupa victoria din deplasare, in fata vicecampioanei Dinamo Bucuresti, Remat Zalau abordeaza cu incredere primul meci din Champions League, cea mai importanta competitie europeana intercluburi. Campionii Romaniei vor primi in aceasta dupa-amiaza vizita campioanei Poloniei, PGE Skra Belchatov, care a ocupat locul trei in editia trecuta a Ligii Campionilor. Am incercat sa facem cateva modificari atat la nivelul bancii tehnice, cat si la nivelul lotului pentru a putea face o figura frumoasa in Champions League. Am facut si doua achizitii pe ultima suta de metri, Gjoko Josifov, care nu este o noutate pentru Remat si Nagy Peter, care are un CV impresionant. Alaturi de publicul minunat din Zalau, care sunt convis ca va umple pana la refuz Sala Sporturilor, cred ca vom face o figura frumoasa, chiar daca am cazut in cea mai grea grupa posibila, a declarat presedintele Liviu Ciupe. Este important pentru noi sa avem o prestatie convingatoare, cu toate ca avem grupa leilor, cu cele mai bune formatii din Europa, a afirmat si primarul Radu Capilnasiu, care este si copresedinte la clubul zalauan.

Conducerea clubului Remat cere sprijin din partea publicului zalauan chiar si prin sloganul echipei: Fiti alaturi de noi intr-o experienta voleibalistica spectaculoasa. Cred ca acest slogan reliefeaza cel mai bine grupa din care facem parte, a precizat Cristi Ciobanescu, directorul organizatoric al CEV Champions League din partea clubului zalauan.

Meciul de la Zalau va fi oficiat de cuplul de arbitri format din Partiainen Kari (Lituania) si Georgiev Ilian (Bulgaria). Observator din partea Federatiei Europene de Volei a fost delegat Hoboth Sandor.

Alaturi de Remat Zalau si campioana Poloniei, din Grupa D mai fac parte campioana Italiei, Trentino BetClic, si campioana Germaniei, VfB Friedrichshafen, unde evolueaza si zalauanul Adrian Gontariu.

Lotul echipei CS Remat Zalau: Geiger Andras – tragator secund, Dan Borota – tragator secund, Nemeth Szabolcs – tragator secund, Marius Ciortea – tragator secund, Rafael Margarido – ridicator, Andrei Stoian – ridicator, Adrian Feher – libero, Mihai Maries – libero, Nagy Peter – tragator fals, Andrei Pascan – tragator fals, Andrei Laza – centru, Gjoko Josifov – centru, Vasile Afloarei – centru. Antrenor: Ovidiu Macarie.

Lotul echipei PGE Skra Belchatov: Bociek Grzegorz, Wlazly Mariusz, Cedzynski Bartosz, Plinski Daniel, Novotny Jakub, Klos Karol, Kurek Bartosz, Krzywiecki Maciej, Mysera Michal, Falasca Miguel, Antiga Stephane, Woicki Pawel, Winiarscki Michal, Wnuk Radoslaw, Szablewski Lukasz, Moydzonek Marcin, Bakiewicz Michal, Zatorski Pawel – libero. Antrenor principal: Jacek Nawrocki. Antrenor secund: Maciej Bartodziejski.

Leave a Comment