Remat Zalău începe anul cu o partidă amicală

Cei doi brazilieni transferaţi la finele săptămânii trecute au ajuns la Zalău luni seara, iar marţi dimineaţă au efectuat primul antrenament

Campioana Remat Zalău va susţine miercuri seara primul meci amical din acest an, adversară fiind Ştiinţa Explorări Baia Mare, formaţie clasată pe locul patru la finalul turului. Publicul nu va ava însă acces la meci. „Va fi ca şi un antrenament pentru ambele echipe, în care vrem să încercăm diferite scheme de joc. Am ţinut să jucăm un amical înaintea începerii returului pentru a-mi face o imagine mai bună despre echipă”, a declarat antrenorul formaţiei zălăuane, Aurel Vlaicu.
Remat Zalău va debuta duminică în returul campionatului, urmând să întâlnească pe teren propriu, de la ora 17, SCM Universitatea Craiova.
După prima parte a campionatului, gruparea de la poalele Meseşului se situează pe locul şase, cu cinci victorii şi cinci înfrângeri.
Vă reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute conducerea campioanei a transferat doi voleibalişti din Brazilia, Cavalari Marcos Barbosa, care evoluează pe postul de ridicător şi Paulo Anchieta Veloso Pinto, pe postul de secund, ambii urmând să debuteze în echipa Rematului în meciul de miercuri.
Amicalul este programat de la ora 18:30, în Sala Sporturilor din Zalău.

Leave a Comment