Remat Zalău, fără Peter Nagy la Dinamo

Misiune dificilă pentru campioana en-titre, Remat Zalău, miercuri, pe terenul echipei Dinamo Bucureşti. Rămasă fără universalul maghiar, Peter Nagy, după ce acesta s-a accidentat la antrenamentul de vineri seara, Zalăul va trebui să evolueze fără greşeală pentru a elimina formaţia din Capitală.

Nagy nu a evoluat nici în primul meci din play-off, iar absenţa sa era să-i coste victoria pe voleibaliştii zălăuani. Rematul s-a impus sâmbătă în tie-break, în primul duel cu Dinamo, după ce „alb-roşii” au condus cu 2 – 1 la seturi. „Nu este o accidentare foarte gravă, dar, din păcate, nu voi putea evolua decât în partea a doua a play-off-ului, dacă vom trece de Dinamo. Sper să ne calificăm în semifinale, unde”, ne-a dezvăluit voleibalistul maghiar.
În sezonul trecut, Peter Nagy a fost considerat unul dintre cei mai buni stranieri din campionatul românesc, iar în vara trecută, a părăsit Zalăul pentru a evolua la Montpellier. Din cauza unor probleme de sănătate, universalul şi-a reziliat contractul cu clubul Francez, revenind, în toamna trecută, la formaţia zălăuană.
A doua partidă din play-off, dintre Dinamo şi Remat Zalău, este programată miercuri, începând cu ora 17.

Leave a Comment