„Regele” Hagi, la Şimleu Silvaniei?

După ce în toamna anului trecut, sălăjenii au avut ocazia să vadă „pe viu” foste glorii din generaţia ’86 a Stelei, iubitorii fotbalului din Şimleu, şi nu numai, vor avea şansa să-l privească din tribune chiar pe „regele” fotbalului românesc.

Deputatul Lucian Bode continuă şi în acest an proiectul început în 2012, „Respect pentru Şimleu” şi intenţionează să-l aducă, în acest an, la Şimleu Silvaniei şi pe Gheorghe Hagi. Cei doi au purtat o discuţie în acest sens la evenimentul desfăşurat vineri, 5 aprilie, pe Stadionul Dinamo din „Ştefan cel Mare”, unde „Generaţia de Aur” a României a jucat împotriva unei selecţionate formată din parlamentari şi jurnalişti.
„Acest meci face parte din seria evenimentelor la care, selecţionata Parlamentului României este invitată să participe în decursul anului. Sper din tot sufletul ca pe agenda acestor manifestări să pot introduce şi evenimentul de la Şimleu Silvaniei, intitulat „Respect pentru Şimleu”. A fost o onoare pentru mine să-l am ca adversar pe Gică Hagi. Eu i-am lansat o invitaţie de a participa la Gala pe care, în toamna anului trecut, am organizat-o în premieră şi mi-a promis că va face tot posibilul să fie prezent”, ne-a dezvăluit Lucian Bode.
La fel ca la evenimentul de anul trecut, parlamentarul zălăuan va invita şi alte nume mari din fotbalul românesc. „Dănuţ Lupu a fost de trei ori în Sălaj şi a spus că revine cu plăcere de câte ori va fi invitat, fiindcă s-a simţit foarte bine aici”, a mai spus Bode.
Din selcţionata „Generaţiei de Aur”, la meciul de vineri, alături de Hagi au mai făcut parte: Fane Preda, George Ogăraru, Adrian Bumbescu, Viorel Moldovan, Iulian Miu, Giani Kiriţă, Daniel Prodan, Jean Vlădoi, Romeo Chihaia, Miodrag Belodedici, Constantin Schumacher şi Ionel Augustin. Pe banca tehnică a stat Florin Răducioiu, actualmente antrenor la naţionala Under 15.
Reamintim că în luna noiembrie a anului trecut, în Sala „Silvania” din Şimleu au evoluat nume ca: Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Lucian Bălan, Daniel Gherasim, Dănuţ Lupu şi Ionel Ganea.

4 Thoughts to “„Regele” Hagi, la Şimleu Silvaniei?”

  1. guvidu portocaliu

    singura asemanare dintre cei doi din poza este burta. in rest diferentele is majore si evidente deopotriva. bravo luci!

  2. Ion Ion

    Ada bani si fa canalizarea in Simleu ca de aia te-au votat oamenii.Nu te tine de prostii…

  3. Anonim

    ar fi un lucru de mare efect
    nu is din simleu dar sigur ma voi duca sa il vad pe Hagi

  4. Anonim

    ”respect pentru Simleu” ar trebui sa inceapa cam asa: sunt Lucian Bode si vreau sa respect voturile simleuanilor, cred ca este corect ca cel care a castigat alegerile sa mearga in Parlament, adica dl Dorel Oros! Asa ar fi mai credibil.

Leave a Comment