Raul Crecan aleargă ultima cursă la juniori II

Revenit după o perioadă de aproape două luni în care a fost nevoit să facă repaus din cauza unei accidentări la spate, atletul Raul Crecan va lua startul sâmbătă la Campionatul Naţional de Cros de la Băile Felix, rezervat juniorilor II, juniorilor I, tineretului şi seniorilor. Sportivul legitimat la CSS Zalău şi pregătit de Nelian Ianchiş este în ultimul an la juniori II, iar Crosul de la Băile Felix va fi ultima competiţie la această categorie pentru atletul zălăuan. „Nu avem un obiectiv foarte îndrâzneţ, fiindcă a fost accidentat mult timp şi nu s-a putut pregăti foarte bine pentru acest concurs. Sper, totuşi, să se claseze între primii şase sportivi la categoria lui de vârstă”, ne-a explicat Nelian Ianchiş.
Pentru Crecan este a treia finală la care participă în acest an, atletul zălăuan alergând în acest an şi la Campionatul Balcanic din Bulgaria, dar şi la Trialul Olimpic de la Baku (Azerbaidjan).
La crosul de la Băile Felix vor participa şi şapte atleţi de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău. La individual va concura Gabriel Bârjac, care va puncta la categoria juniori I, în timp ce la juniori II vor concura: Cătălin Marian, Claudiu Meleg, Gruia Luca, Sergiu Morar, Katona Krisztian şi Adrian Coste. Sportivii sunt pregătiţi de profesorii Mirel Seişanu şi Teodor Bidian. „Nu vom participa şi cu o echipă de fete la acest cros, fiindcă junioarele II nu sunt foarte bine pregătite. Cu băieţii ne propunem o clasare între primele cinci echipe, având în vedere că sunt în primul an la juniori II. Sperăm într-un rezultat cât mai bun din partea lui Marian Cătălin”, a precizat profesorul Teodor Bidian.

Leave a Comment