Rapid Jibou, remiză pe teren propriu în barajul pentru Liga a III-a

Rapid Jibou, câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj în actualul sezon, a scăpat de primul tur al barajului de promovare în Liga a III-a, evoluând direct în turul doi, unde a întâlnit Luceafărul Oradea, formaţie ce a terminat pe ultimul loc în Seria a X-a din eşalonul trei. Formaţia de pe malul Someşului a susţinut duminică, de la ora 18, manşa tur, meci ce a avut loc pe Stadionul „Rapid” din Jibou. Orădenii, o echipă tânără, care a are mult mai multe meciuri jucate în acest sezon decât formaţia din Jibou, a deschis scorul după câteva minute, prin brazilianul Vinicius. Lovitura de pedeapsă a acestuia a fost respinsă în prima fază de portarul Noţigan, dar mingea i-a revenit jucătorului de culoare, care, a doua oară, nu a mai greşit ţinta. Replica Jiboului a venit prin Ciprian Pavel, care l-a învins pe portarul oaspeţilor cu o execuţie de senzaţie – şut cu boltă de la peste 25 de metri.

Jiboul a avut superioritate numerică în ultimul sfert de oră, dar fotbaliştii de pe malul Someşului nu au mai avut puterea să înscrie golul victoriei, scorul final rămânând cel de la pauză, 1 – 1.

“Am făcutr o primă repriză bună, am avut două ocazii monumentale prin Ciprian Pavel, iar dacă intram cu 2 – 1 la pauză, altfel era repriza a doua. În partea secundă, am căzut fizic după 15 minute. S-a văzut lipsa pregătirii, fiindcă noi într-o lună de zile am făcut totul şi a trebuit să ne prezentăm la baraj, în timp ce adversarii noştri au jucat un campionat întreg în Liga a III-a. Ne-a dezavantajat şi terenul, fiindcă a ploua foarte tare înainte de meci, iar noi avem jucători tehnici. Suntem, în continuare, încrezători în şansele noastre şi mergem la Oradea cu gândul la victorie. Luceafărul este o echipă care poate fi învinsă”, a declarant antrenorul Jiboului, Emil Ionaş.

Rapid Jibou: Adrian Noţigan – Claudiu Cheţa, Ionuţ Blaga, Cristian Ţurcaş, Rareş Pintea, Alex Turcu, Flaviu Bărnuţiu, Gabriel Ţiriac, Răzvan Birta, Flaviu Porumb şi Ciprian Pavel. Au mai evoluat: Andrei Bene, Gabriel Buda, Kallai Viorel, Mihai Bode şi Răzvan Sabou. Antrenori: Emil Ionaş (principal) şi Nicolae Darolţi (secund)

Returul dintre cele două echipe este programat duminică, 23 mai, de la ora 17:30 pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

One Thought to “Rapid Jibou, remiză pe teren propriu în barajul pentru Liga a III-a”

  1. Adi

    Scrieți scorul exact cat a fost.nu remiză.sunt alți oameni care nu înțeleg

Leave a Comment