Rapid Jibou a efectuat trei transferuri importante în pauza de iarnă

Clasată pe primul loc în Liga a IV-a după zece etape, cu nouă victorii şi o remiză, Rapid Jibou nu concepe să rateze în acest an un nou titlu de campioană judeţeană. Echipa pregătită de Florin Morar a efectuat trei achiziţii importante în pauza de iarnă, transferându-i pe Bogdan Ciaca, Flaviu Porumb şi Sebastian Duma. Toţi trei au activat la nivelul Ligii a III-a în ultima perioadă, însă Ciaca revine după o perioadă de absenţă, fotbalistul punând accentul în ultimul timp pe cariera militară. Ciaca a activat ultima dată la Sportul Şimleu în Liga a III-a, iar în Liga a IV-a a mai evoluat la Rapid Jibou, Unirea Mirşid, Luceafărul Bălan, Dumbrava Gâlgău şi CS Ileanda.

Flaviu Porumb revine la Rapid Jibou după o aventură la CAO Oradea, liderul din Seria a X-a a Ligii a III-a. Sebastian Duma, cel de-al treilea jucător transferat în această iarnă la formaţia de pe malul Someşului, a evoluat cu SCM Zalău în Liga a III-a, devenind chiar un jucător de bază la această echipă. În vara anului trecut, jucătorul s-a despărţit de formaţia zălăuană.

Principala ţintă a jibouanilor este barajul de promovare în Liga a III-a, unde, Rapidul va întâlni una dintre campioanele judeţelor limitrofe, tragerea la sorţi fiind programată în luna februarie.

Leave a Comment