Pugilistul Szabo Robert a câştigat a treia medalie de aur din acest an

Pugilistul Zălăuan Szabo Robert a fost singurul zălăuan invitat de Federaţia Română de Box la Concursul Naţional de Toamnă, desfăşurat la începutul acestei săptămâni, la Iaşi. O gală de box al cărei scop a fost selecţia pentru lotul olimpic de perspectivă, 2013 – 2015.
După ce obţinuse deja două medalii de aur în acest an, prima la Cupa României de la Brăila, iar a doua la Campionatul Naţional de la Câmpulung Muscel, sportivul legitimat la CSM Zalău, pregătit de Ioan Dragoş, a confirmat şi la Iaşi forma bună în care se află.
Szabo Robert a obţinut miercuri a treia mdalie de aur, câştigând categoria la care a boxat, 75 de kilograme. În primul meci, pugilistul zălăuan a învins prin abandon în repriza a II-a un sportiv din Slatina, iar în finală l-a învins la puncte pe Gabriel Stancu, din Alba Iulia.
„Robert a confirmat încă o dată că este un pugilist de perspectivă, care merită să fie selectat în lotul naţional. Sperăm să poată participa la Campionatul Mondial din luna noiembrie şi la Campionatul European din luna decembrie”, a declarat antrenorul Ioan Dragoş.

One Thought to “Pugilistul Szabo Robert a câştigat a treia medalie de aur din acest an”

  1. Anonim

    Bravo Robert….ai stofa de campion…tine-o tot asa!!! felicitari

Leave a Comment