Pugilistul Adrian Popuţea, în plină pregătire pentru „Naţionale”

Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău a început pregătirea pentru Campionatul Naţional de box în urmă cu trei săptămâni, iar obiectivul propus este titlul naţional

Câştigător al ultimelor două ediţii ale Cupei României la box, pugilistul Adrian Popuţea speră să obţină în această vară primul titlu naţional din carieră la categoria seniori. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău a început pregătirea pentru „Naţionalele” din acest an în urmă cu trei săptămâni, iar la finalul săptămânii trecute a participat la cea de-a doua gală amicală din acest an. Adrian Popuţea a întâlnit un adversar din Alba-Iulia, pe care l-a învins prin abandon în repriza a III-a, iar în urmă cu două săptămâni a mai participat la o gală organizată la Oradea, învingându-şi adversarul şi în acea competiţie. „Am început bine pregătirea şi sper să o ţin tot aşa până la final. Obiectivul la ediţia din acest an este titlul naţional, însă, nu m-am decis încă asupra categoriei la care voi boxa. Am participat la toate cele zece ediţii de când sunt la categoria seniori şi de fiecare dată am urcat pe podium la final. Sper, însă, ca în acest an să obţin primul titlu la seniori”, ne-a declarat Adrian Popuţea, care a câştigat anul trecut, în premieră, medalia de aur la Cupa României, iar la ediţia din acest an a reuşit să repete performanţa.
La gala amicală organizată la finalul săptămânii trecute, la Sighişoara, au mai fost prezenţi trei pugilişti de la CSM Zalău. Denis Stoica a reuşit să-şi învingă adversarul prin abandon în repriza a II-a, clasându-se pe locul opt la final, în timp ce Andrei Pop şi Sergiu Chiorean au pierdut în faţa adversarilor, ocupând locul doi la final. La gala de la Sighişoara, au fost prezenţi sportivi de la opt cluburi din România, având loc 16 meciuri.

 

Leave a Comment