Pugilişti din zece judeţe vor urca în ring la a 44-a ediţie a „Cupei Meseşul”

Chiar dacă nu este o gală oficială, „Cupa Meseşul” este una dintre cele mai vechi competiţii din boxul românesc. Evenimentul ajuns în acest an la ediţia cu numărul 44 este organizat de Clubul Sportiv Municipal Zalău, în parteneriat cu Federaţia Română de Box, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Primăria Zalău.
CSM Zalău va fi reprezentat de aproximativ 20 de pugilişti antrenaţi de Ioan Dragoş, Ioan Popa şi Adrian Popuţea, iar pe lângă aceştia, la gală vor mai fi prezenţi sportivi de la CSM Baia Mare, CSS Baia Mare, Crişul Oradea, CSM Cluj, Universitatea Cluj, CS Ring Box Târgu Mureş, CS Prodchim Gheorgheni, CS Torpedo Zărneşti, Altrom Slatina, CSM Piteşti, CSS Hunedoara, CSS Sighet, CS Rovinari, Dacia Orăştie şi CSM Hunedoara.
„Cred că este una dintre cele mai vechi competiţii de box din România, iar pentru clubul nostru este o onoare să organizăm ediţia cu numărul 44. Sperăm într-o evoluţie bună din partea sportivilor noştri”, a declarat antrenorul Ioan Dragoş.
CSM Zalău va avea reprezentanţi la categoriile cadeţi, juniori şi tineret.
Ediţia din acest an a „Cupei Meseşul” se va desfăşura în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău. Primele meciuri sunt programate vineri, începând cu ora 16, iar gala va continua sâmbătă, la ora 11.

Leave a Comment