Pugiliști de la șapte cluburi au participat la prima ediție a Cupei CSM Zalău

Sala Sporturilor din Zalău a fost miercuri gazda primei ediții a Cupei CSM Zalău la box, eveniment la care au fost prezenți sportivi de la șapte cluburi din țară: CSM Zalău, Baști Box Salonta, Crișul Oradea, Jiul Rovinari, Restart Satu Mare, CSM Cluj și Box Club MLG, ultimul fiind clubul fostului campion al României, Virgil Meleg.

Sportivii de la CSM Zalău au avut o comportare foarte bună, câștigând 11 dintre cele 13 meciuri susținute. Câștigătorii sunt: Vlad Pop, Rareș Gramă, Daniel Tănăsescu, Alexandru Cîmpian, Diana Cosma, Szatmari Maria, Margareta Hidigan, Andreea Ardelean, Diana Tănăsescu, David Chiș și Cristian Terec.

Evoluții bune au avut și pugiliștii de la Box Club MLG, Dasaev Ciurbe și Teodor Oros.

“Consider că a fost o gală reușit, cred că și utilă, pe care ne dorim să o organizăm și în următorii ani. Am avut 11 victorii din 13 meciuri, cee ace mă mulțumește. Sperăm ca rezultatele bune să se vadă și la competițiile care urmează”, a declarant Adrian Popuțea, antrenorul de la CSM Zalău.

În finalul galei a avut loc și un meci demonstrativ între pugilistul de la CSM Zalău, Paul Magdaș și Ianis Deaconu, de la Jiul Rovinari.

Competiția de la Zalău a fost dedicată copiilor, juniorilor și seniorilor, la ultima categorie având loc un meci la feminin și duelul demonstrativ dintre Magdaș și Deaconu.

 

Leave a Comment