Pugilişti de la patru cluburi s-au duelat de Zilele Zalăului

Sala de box din incinta Stadionului Municipal a găzduit la finalul săptămânii trecute o gală amicală de box, eveniment organizat în cadrul Zilelor Zalăului.

Clubul Sportiv Municipal Zalău, Box Club MLG Zalău, Voinţa Cluj şi Gym Mar Strong Oradea au fost cluburile participante, competiţia incluzând 15 de sparringuri.

Dintre sportivii clubului CSM Zalău, antrenorul Adrian Popuţea a şinut să evidenţieze echipa de fete din Şimleu Silvaniei.

Organizatorii evenimentului, Primăria Zalău, a oferit cupe şi diplome tuturor participanţilor la gala amicală de la Zalău.

Pugiliştii de la CSM Zalău şi cei de la Box Club MLG au participat zilele trecute şi la un turneu internaţional desfăşurat la Salonta, majoritatea având evoluţii notabile. CSM Zalău a obţinut la Salonta patru locuri I, un loc II şi un loc III.

Sportivii antrenaţi de Adrian Popuţea vor continua pregătirea pe plan local, iar în perioada 12 – 17 august, Paul Magdaş va participa la Campionatul Naţional de Box rezervat tineretului, ce va avea loc la Bacău.

 

Leave a Comment