Pugilistele de la CSM Zalău s-au întors cu şase medalii de la Cupa României

După aproximativ un an de muncă în calitatea de antrenor, fostul pugilist, Adrian Popuţea, începe să obţină rezultate notabile cu sportivii pe care-i pregăteşte.

Ultimele medalii au fost obţinute la Cupa României – feminin, desfăşurată la Bucureşti, în perioada 26 februarie – 1 martie.

Clubul Sportiv Municipal a participat la acest eveniment cu un lot format din şapte sportive, şase dintre ele urcând pe podium la finalul galei.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Margareta Hidigan (cat. 50 de kg.), care a ocupat prima poziţie la final.

O evoluţie bună a avut şi Diana Tănăsescu, care s-a ales cu argintul la categoria 62 de kilograme.

Celelalte patru medalii au fost de bronz, obţinute de Roxana Lingurar (52 kg), Lucza Renata (56 kg), Rafaela Dovlete (cat. 60 de kg) şi Elida Oşan (cat. 69 kg).

„Sunt rezultate care mă mulţumesc. Obiectivul clubului a fost depăşit, dar, personal, îmi doream încă un loc I, prin Lucza Renata, care s-a accidentat în timpul semifinalei şi am fost nevoit să opresc meciul. Majoritatea practică boxul de aproximativ un an, iar noi am selectat sportivele de perspectivă, cu care sperăm să obţinem rezultate bune şi la Campionatul Naţional”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

O altă delegaţie alcătuită din cadeţi şi juniori va fi prezentă vineri la „Cupa 8 Martie”, programată la Cluj, iar în perioada 13 – 16 martie va avea loc la Piteşti Cupa României pentru juniori, unde CSM Zalău se va deplasa cu trei sportivi aleşi dintre cei şase aflaţi în această perioadă în pregătire.

 

Leave a Comment