Pugilistele de la CSM Zalău au făcut legea la Campionatul Naţional de la Năvodari

Staţiunea Năvodari a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box Feminin, eveniment la care au participat 218 pugiliste de la 60 de cluburi din România. Clubul Sportiv Municipal a fost reprezentat de o delegaţie formată din 12 sportive pregătite de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş, 11 dintre acestea întorcându-se acasă cu medalii.

Multiple campioane naţionale, Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan şi-au respectat balzonul la competiţia de pe litoral şi au obţinut noi titluri de campioane. Ambele au boxat la junioare, prima la categoria 66 de kilograme, iar a doua, la 45 de kilograme. Tot la junioare, la categoria 57 de kilograme, Szatmari Maria a obţinut medalia de argint.

La cadete, Raluca Fărcaş a obţinut bronzul la categoria 44 de kilograme, celelalte medalii de bronz fiind obţinute de Maria Teglaş (junioare, cat. 50 kg.), Lakatos Anna Maria (junioare, cat. 75 kg), Rafaela Dovlete (junioare, cat. 66 kg.), Andreea Varga (junioare, cat. 52 kg.) şi Elida Oşan (senioare, cat. 75 kg).

„Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute. Toate junioarele cu care am participat au câştigat medalii, iar la cadete am obţinut o medalie. La tineret şi senioare ne-am depăşit obiectivul. Hidigan şi Tănăsescu au câştigat doup meciuri înainte de limită, iar în finale s-au impus la puncte”, a declarat Adrian Popuţea.

 

Leave a Comment