„Proiectul Hercules” revine în atenţia DJST Sălaj

Ministerul Tineretului şi Sportului continuă proiectele prin care să atragă copiii spre sport, derulând, în această perioadă, o nouă ediţie a „Proiectului Hercules”, un program destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, în care, la nivel naţional sunt angrenaţi peste 11.500 de copii.

La nivel de judeţ sunt angrenaţi peste 450 de elevi, care vor participa la acţiuni de iniţiere în baschet, înot, handbal, oină, şah, box, karate, lupte libere, atletism şi minifotbal. Pentru derularea activităţilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj va avea ca parteneri instituţii de învăţământ, cluburi sportive din judeţ, dar şi oameni de afaceri. În cadrul acţiunilor, elevii participanţi vor primi tricouri inscripţionate, echipamente sportive, diplome, medalii şi pachete cu dulciuri. Bugetul pentru derularea activităţilor în cadrul „Proiectului Hercules” este de peste 40.000 de lei.

DJST Sălaj, condusă de directorul Adrian Fărcaş, va derula proiectul în perioada 18 iulie – 4 august 2023, fiind ediţia cu numărul patru. La nivel national, proiectul se derulează în perioada 1 iulie – 6 august. La prima oră de antrenament, elevii sunt obligaţi să prezinte adeverinţă de la medicul de familie din care să rezulte că este apt pentru efort fizic (clinic sănătos).

 

2 Thoughts to “„Proiectul Hercules” revine în atenţia DJST Sălaj”

  1. […] Ministerul Tineretului şi Sportului continuă proiectele prin care să atragă copiii spre sport, derulând, în această perioadă, o nouă ediţie a „Proiectului Hercules”, un program destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, în care, la nivel naţional sunt angrenaţi peste 11.500 de copii. La nivel de judeţ sunt angrenaţi peste 450 de elevi, care vor participa la acţiuni de iniţiere în baschet, înot, handbal, oină, şah, box, karate, lupte libere, atletism şi minifotbal. Pentru derularea activităţilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj va avea ca… Citeste mai mult […]

  2. […] Ministerul Tineretului şi Sportului continuă proiectele prin care să atragă copiii spre sport, derulând, în această perioadă, o nouă ediţie a „Proiectului Hercules”, un program destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, în care, la nivel naţional sunt angrenaţi peste 11.500 de copii. La nivel de judeţ sunt angrenaţi peste 450 de elevi, care vor participa la acţiuni de iniţiere în baschet, înot, handbal, oină, şah, box, karate, lupte libere, atletism şi minifotbal. Pentru derularea activităţilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj va avea ca…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment