Problemele financiare s-au rezolvat şi la HC Zalău

La mai puţin de o lună din momentul deblocării conturilor clubului de volei au fost rezolvate problemele financiare şi la Handbal Club Zalău, iar jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici şi-au primit deja restanţele financiare

Sportul zălăuan la nivel de echipă a trecut prin momente tensionate în vara acestui an, după ce conturile echipelor Volei Club Municipal, HC Zalău şi FC Zalău au fost blocate din cauza datoriilor pe care cele trei cluburi le aveau către bugetul statului. Aşa cum era normal, reprezentanţii acestor echipe nu au stat cu mâinile în sân, iar o parte dintre ei chiar au reuşit să-şi rezolve problemele.
Prima care a primit „undă verde” din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a fost vicecampioana Volei Municipal Zalău.
Chiar astăzi (marţi, 6 octombrie 2015, n.r.) am primit o adresă prin care am fost înştiinţaţi că ni s-au şters toate datoriile pe care le-am avut către ANAF, iar conturile au fost deblocate. Clubul poate depune acum proiectul pentru a putea primi finanţare din partea Consiliului Local. Mă bucur că situaţia a fost clarificată, jucătorii şi antrenorii sutn acum liniştiţi şi se pot pregăti în linişte pentru noul sezon, în care vrem să obţine performanţe cel puţin la fel de bune ca în campionatul trecut”, declara la îneputul lunii trecute preşedintele vicecampioanei, Radu Nistorescu.
Săptămâna trecută a fost rezolvată şi problema echipei de handbal, a cărei datorii către bugetul statului erau de o altă natură decât cele ale clubului de volei. „Săptămâna trecută am fost înştiinţaţi că ni s-a rezolvat şi nouă problema financiară, iar Consiliul Judeţean Sălaj poate aloca bugetul pentru acest sezon. De altfel, fetele sunt la zi cu banii în acest moment”, ne-a informat managerul Gheorghe Tadici.
Dacă situaţia handbalului şi a voleiului zălăuan a fost rezolvată, iar cele două sporturi de performanţă din Sălaj îşi pot continua activitatea în condiţii normale, viitorul fotbalului este la fel de sumbru în continuare, clubul condus de Ioan Morar rămânând datorii destul de mari către bugetul statului.

Leave a Comment