Primul succes al anului pentru Volei Club Zalău 2015

Echipa condusă de Gabriel Terheş a învins cu scorul de 3 – 1 formaţia de pe locul secund, CSM Câmpia Turzii, după ce oaspeţii au condus cu 1 – 0 la seturi

Situată pe ultimul loc, cu două victorii şi cinci înfrângeri, Volei Club Zalău 2015 a produs surpriza penultimei etape a returului Diviziei A2 Vest. Voleibaliştii zălăuani au dispus cu scorul de 3 – 1 de ocupanta locului secund, CSM Câmpia Turzii, formaţie ce pierduse doar două jocuri înaintea duelului cu echipa de la poalele Meseşului. De altfel, oaspeţii au şi fost cei care au început mai bine partida, impunându-se cu scorul de 25 – 23 în actul de debut. Scorul a fost strâns în prima parte, oaspeţii având avantaj minim la un moment dat, când tabela a arătat 13 – 12. Câmpia Turzii a câştigat 11 puncte consecutiv, iar scorul a devenit 24 – 12. Rolurile s-au schimbat, iar echipa care a controlat jocul a fost Volei Club Zalău. Gazdele s-au apropiat la 23 – 24, dar următorul punct le-a revenit oaspeţilor.
Zălăuanii nu au mai iertat nimic după parţialul întâi, iar în actul secund s-au impus cu 25 – 21. Diferenţa din setul trei a fost şi mai clară în favoarea zălăuanilor, care au câştigat cu 25 – 16.
Ultimul set a fost unul mai disputat, dar zălăuanii au punctat mai bine în final şi s-au impus cu 25 – 23.
În ultima etapă a returului, programată la finalul acestei săptămâni, Volei Club Zalău va întâlni, în deplasare, liderul Universitatea Timişoara, care nu a pierdut niciun joc în primele 11 etape.
Volei Club Zalău 2015: Ovidiu Teuşan, Ciprian Pop, Mihai Bujor, Cristian Zaha, Andrei Păun, Cristian Silaghi, Paul Şomoi, Gabriel Terheş, Răzvan Oegar şi Ciprian Buta. Antrenor-jucător: Ovidiu Teuşan

Leave a Comment