Primarul din Baia Mare l-a lăudat pe Tadici

Un împătimit al sportului pe semicerc, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prezent, la fel ca anul trecut, la partida dintre HC Zalău şi HCM Baia Mare. Edilul a fost însoţit de o mulţime de jurnalişti băimăreni, alături de care a privit meciul din loja Sălii Sporturilor. Nu s-a manifestat la fiecare gol al echipei favorite, cum au făcut-o, însă, jurnaliştii, dar la final părea foarte satisfăcut pentru victoria obţinută în faţa Zalăului.

Chiar dacă HC Zalău nu traversează una dintre cele mai bune perioade din istorie, primarul Cătălin Cherecheş l-a lăudat pe Gheorghe Tadici la finalul jocului, despre care a spus că este un bun „şlefuitor” de talente. „Scorul este o chestiune care poate fi privită într-un mod subiectiv. Eu cred că trebuie să felicităm ambele echipe şi publicul. Există mereu o pasiune între cele două echipe. Am fost şi anul trecut la meci şi mi-a făcut plăcere să vin, din nou, în acest an. Chiar am aşteptat acest meci, pentru că devenea, într-un fel, plictisitor campionatul fără acest meci. Fără să luăm în considerare scorul, cred că ambele echipe au dat tot ce au putut pe teren. Înţeleg că echipa de la Zalău este în construcţie, dar am încredere în ceea ce face profesorul Tadici aici şi cred că tradiţia în handbal va continua în acest oraş. Profesorul Tadici are întotdeauna mână bună la jucătoarele tinere, este un om care şlefuieşte foarte bine talentele. Chiar dacă suntem pe primul loc, acest lucru nu înseamnă că în play-off nu va trebui să tratăm cu aceeaşi seriozitate partidele. Acest sistem, cu play-off şi play-out, este foarte bun, după părerea mea, fiindcă dă o altă dinamică Ligii Naţionale”, a precizat edilul băimărean.
Costică Buceschi, antrenorul echipei băimărene, a afirmat că nu se aştepta la o diferenţă atât de mare. „Mă aşteptam la o victorie, dar nu la o diferenţă atât de mare de scor. Diferenţa este prea mare faţă de ceea ce a fost în teren, însă aşa se întâmplă când joci cu o echipă care are rezerve la acelaşi nivel cu titularele, iar echipa ta doar şapte jucătoare de bază. Noi păstrăm pe tot parcursul meciului acelaşi nivel ridicat şi acelaşi tempo, iar echipa adversă nu poate face acelaşi lucru”, a declarat tehnicianul liderului.

One Thought to “Primarul din Baia Mare l-a lăudat pe Tadici”

  1. Gigi Berlogea

    Daca pentru trivialitatile scandate in sala, publicul trebuie aplaudat, orice comentariu este de prisos, sau poate ca din loja unde a stat nu a auzit.

Leave a Comment