Primăria Zalău alocă peste 200.000 de lei pentru sportul de masă

Primăria Zalău a anunţat în această lună bugetul pe care urmează să-l aloce sportului de performanţă din municipiu, dar şi sportului de masă. Pentru prima secţiune, autorităţile locale au în vedere aproape 4 milioane de lei. Dacă iniţial, municipalitatea a anunţat o alocare de 150.000 de lei pentru sportul de masă, ulterior, suma a fost suplimentată până la 220.000 de lei, ceea ce înseamnă un plus de 120.000 de lei faţă de anul trecut.
Asociaţiile sportive şi cluburile care îndeplinesc condiţiile, pot depunde proiecte pentru a primi finanţare până în data de 24 aprilie, acestea urmând a fi evaluate în perioada 25 – 26 aprilie, la sediul Primăriei Zalău.
Din cele aproape 4 milioane de lei ce urmează a fi direcţionate sportului de performanţă, Volei Municipal Zalău urmează să beneficieze de 2.820.000 de lei, în timp ce Fotbal Club Zalău va avea de la Consiliul Local un buget de 1.150.000 de lei.
Reamintim că la „Gala Laureaţii Sportului din Sălaj”, desfăşurată la finalul anului trecut, primarul Ionel Ciunt a afirmat că şi-ar dori ca suma alocată sportului de masă din municipiu să fie mai mare decât cea din 2016.

One Thought to “Primăria Zalău alocă peste 200.000 de lei pentru sportul de masă”

  1. Cat pt premierea primilor 10 sportivi ai judetului?Sau iar in decembrie va faceti de kk? E vorba de primi sportivi din judet …! Apoi vorbim si de restul,bani tocati degeaba ! Faceti lunar cel putin un cros cu premii simbolice..

Leave a Comment