Primăria intenţionează să finanţeze Handbal Club Zalău

Clubul condus de Gheorghe Tadici a depus în vara acestui an la Primăria Zalău un proiect prin care a solicitat finanţare din partea autorităţilor locale, motivând că suma solicitată este necesară pentru participarea în cupele europene. Proiectul a fost respins la acea vreme, dar lucrurile par să fi revenit la normal între timp, autorităţile locale fiind dispuse să susţină financiar clubul de handbal în cazul unei eventuale calificări în turul următor al Cupei EHF.
„Primăria Zalău are disponibilitatea de a susţine clubul şi de a participa la finanţarea echipei în cazul unei eventuale calificări în turul următor al Cupei EHF. Dar, un proiect de finanţare care se dupune la Consiliul Local trece printr-o Comisie pentru sport şi cultură. Dacă acesta este eligibil ajunge în Consiliul Local şi trebuie să-l voteze consilierii. Primarul nu poate decide de unul singur, dar este deschis să ajute echipa şi a ajutat şi până acum cu tot ce a depins de el. Primarul nu este împotriva performanţei, indiferent despre ce domeniu este vorba”, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul Gheorghe Tadici.
HC Zalău s-a calificat direct în turul doi al Cupei EHF, a doua cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, urmând să întâlnească echipa germană, Borussia Dortmund.
Meciul tur dintre cele două echipe este programat în 14/15 octombrie, la Zalău, iar returul, în 21/22 octombrie, în Germania.

2 Thoughts to “Primăria intenţionează să finanţeze Handbal Club Zalău”

  1. Anonim

    BRAVO! In sfarsit si-au revenit ! Consilierii??????

  2. Ana

    In sfarsit si-au revenit la normalitate. A fost de acord si consilierul- bucatar Groza ???

Leave a Comment