Primăria alocă 20.000 de lei pentru „Semimaratonul Zalău”

„Semimaratonul Zalău – TenarisSilcotub” va fi organizat şi în acest an, evenimentul fiind programat în data de 29 septembrie. Autorităţile locale vor aloca 20.000 de lei pentru ediţia din acest an, suma fiind aprobată în şedinţa Consiliului Local din această lună.
Suma aprobată de consilierii locali va fi utilizată pentru premierea sportivilor şi pentru cheltuielile de arbitraj. Suma a fost solicitată de Asociaţia Club Sportiv Runners Club Cluj, organizatorul evenimentului „Semimaraton Zalău – TenarisSilcotub”, iar parteneri sunt Primăria Zalău şi TenarisSilcotub.
Ediţia de anul trecut a avut loc la începutul lunii octombrie, fiind prezenţi alergători din nouă ţări, iar 94 dintre cei prezenţi au fost premiaţi la finalul probelor în care au luat startul.
Competiţia cuprinde şi în acest an cinci surse: semimaraton (21 km), cros (7 km), ştafetă (3X7 km), cros (3 km) şi cursa copiilor.
„Semimaratonul Zalău – TenarisSilcotub” este un concurs de alergare urbană, dedicat alergătorilor amatori şi profesionişti. Evenimentul lansează oraşul Zalău în circuitul naţional al concursurilor de alergare cu profil tehnic şi promovează la nivelul comunităţii locale sănătatea prin mişcare.
Numărul locurilor este limitat la 1350 de alergători (300 la semimaraton, 50 echipe la ştafetă, 400 la crosul de 7 kilometri, 300 la crosul de 3 kilometri şi 300 la crosul copiilor). Ultima zi de înscriere la concurs este 21 septembrie. Participarea va fi gratuită la crosul de 3 kilometri şi la crosul copiilor, în timp ce la semimaraton, la stafetă şi la crosul de 7 kilometri, înscrierea să se facă pe baza achitării unei taxe.

One Thought to “Primăria alocă 20.000 de lei pentru „Semimaratonul Zalău””

  1. Anonim

    BINE CA PENTRU HANDBAL NU AVETI BANI

Leave a Comment