Preşedintele Rematului acuză arbitrajul, după jocurile de la Craiova

„Arbitrii ne-au furat în finalurile seturilor doi şi trei”, consideră oficialul zălăuan

Contestaţi de dinamovişti, după cel de-al treilea joc din prima fază a play-off-ului, când „alb-roşii” au pierdut cu 0 – 3 la Zalău, arbitri clujeni Tudor Pop şi Nicolae Cristea au ajuns să fie arătaţi cu degetul, de această dată de preşedintele Rematului, Stelian Potroviţă.
Cei doi clujeni au oficiat primele două partide din cadrul semifinalei dintre SCMU Craiova şi Remat Zalău, ambele desfăşurate la Craiova, Potroviţă afirmând după al doilea joc că arbitrii au influenţat rezultatul final. „În primul meci, este adevărat că am avut o evoluţie mai mult decât modestă, dar în al doilea băieţii şi-au revenit şi au jucat mai bine. În seturile doi şi trei chiar am condus mult timp, însă pe final ne-au furat arbitri. Ne-au luat cel puţin două mingi în setul doi şi două în setul trei. Vorbesc doar de principal, de tuşieri să nici nu mai vorbim. Ca să nu mai spun că observatorul meciurilor, preşedintele federaţiei, Gheorghe Vişan, i-a interzis, la un moment dat, antrenorului Vlaicu să se bucure la mingile câştigate şi să mai vorbească. Tot observatorul a fost cel care, în primul meci, i-a făcut semn principalului să-i acorde cartonaş galben lui Feher, ceea ce este în afara regulamentului. Sperăm ca băieţii să-şi revină şi să câştigăm ambele meciuri de la Zalău, iar în meciul cinci să nu mai fim arbitraţi de asemenea indivizi. Până la urmă, este un sport, nu un război”, a declarat preşedintele Potroviţă.
Acesta a recunoscut că a contat mult şi lipsa universalului Peter Nagy în cele două jocuri de la Craiova. „Acum s-a văzut lipsa lui Nagy. Este greu fără el. Tactica lui Vlaicu a mers în jocurile cu Dinamo, dar la Craiova nu a mai funcţionat. Sperăm să-şi revină cât mai curând, însă nu-l vom forţa, fiindcă mai avem meciuri de jucat în acest sezon”, a mai spus preşedintele Rematului.

3 Thoughts to “Preşedintele Rematului acuză arbitrajul, după jocurile de la Craiova”

  1. Anonim

    porcule
    dar cat furi tu nu zici?

  2. qwerty

    un comentariu penibil a domnului porcovita.

  3. ion

    Am vazut pe facebook niste poze din meciurile cu Dinamo in care saracul Ghita era mai tot timpul cu un picior in terenul advers.Atunci nu v-au furat arbitrii?!?!?
    \sunt de acord cu comentariul lui qwerty!!!

Leave a Comment