Preşedintele Ioan Morar provoacă un nou scandal la FC Zalău

Declaraţia prin care Ioan Morar a anunţat că va renunţa, la finalul sezonului, la serviciile antrenorului Marius Paşca, i-a iritat pe membrii Consiliului de Administraţie, viceprimarul Daniela Coţa anunţând că nu mai doreşte să facă parte din conducerea clubului FC Zalău

După ce în iarna anului trecut a vrut să-l aducă la FC Zalău pe Ionel Ganea, provocând o adevărată tevatură în cadrul clubului, preşedintele Ioan Morar a început acum un nou scandal la nivelul conducerii.
Ciudat, dar adevărat. După aproape opt ani de zile (cu excepţia unui retur de campionat în care a pregătit FC Silvania, în Liga a II-a), Marius Paşca pare să nu mai fie dorit la FC Zalău de preşedintele Ioan Morar. Deşi mai sunt de disputat două etape până la sfârşitul campionatului, Morar a dorit să facă public faptul că tehnicianului zălăuan nu i se va prelungi contractul ce urmează să se încheie peste câteva săptămâni. „Nu este un secret faptul că nu i se va prelungi contractul antrenorului Marius Paşca. El va rămâne însă până la finalul campionatului, deşi, rezultatele din ultimele două etape nu mai contează. În trei luni noi am câştigat un meci şi am făcut un egal, în rest am câştigat doar la „masa verde”, iar în aceste condiţii este clar că trebuie făcută o schimbare. Nici băieţii parcă nu mai au nicio tragere de inimă, deşi la ultimele meciuri le-am promis prime de joc”, suna declaraţia oficialului zălăuan.
Niciunul din membri Consiliului de Administraţie al FC Zalău nu au ştiut de intenţiile preşedintelui Ioan Morar, aflând doar din presă schimbările ce urmează a fi făcute. „Este problema lui dacă a declarat aşa ceva. Am aflat din presă, l-am sunat să-l întreb ce l-a determinat să facă astfel de afirmaţii şi mi-a spus că ii se încheie contractul la finalul sezonului. Este doar un punct de vedere al domnului Morar, dar în Consiliul de Administraţie nu a luat nicio hotărâre în acest sens. Dacă se vor lua sau nu anumite măsuri la finalul sezonului, vom decide după încheierea campionatului. Repet, decizii nu se pot lua decât în Consiliul de Administraţie”, ne-a declarat, iritat, Stelian Potroviţă, scretarul general al Primăriei Zalău şi membru în Consiliul de Administraţie al FC Zalău.
Viceprimarul Daniela Coţa, membru şi ea în Consiliul de Administraţie, s-a arătat mult mai indignată de intenţiile preşedintelui Ioan Morar, dar mai ales că acesta ia decizii fără să se consulte cu celelalte persoane din conducere. „Nu este prima dată când aflu din presă deciziile ce urmează a fi luate în cadrul clubului FC Zalău. Adunarea Generală a Acţionarilor nu poate fi funcţională, din moment ce deciziile se iau în altă parte, de către o singură persoană. În acest sens, azi (joi, n.r) mi-am înaintat demisia din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie. Pe Marius Paşca îl cunosc de câţiva ani, însă cred că, ţinând cont de condiţiile care i s-au oferit ca antrenor, şi-a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca lucrurile să meargă bine. Intenţia noastră a fost să întinerim lotul, tocmai pentru a le oferi continuitate copiilor din Zalău. Talentul nu se naşte întotdeauna acolo unde există şi bani, tocmai de aceea noi nu am perceput nici taxă la nivel de copii şi juniori. În opinia mea, antrenorul Paşca şi-a respectat angajamentul şi a tratat cu maximă seriozitate ceea ce a avut de făcut”, a afirmat Daniela Coţa.
Lucrurile vor fi lămurite în cadrul unei şedinţe a Consiliul de Administraţie, după încheierea sezonului, la care vor fi prezenţi atât persoanele din conducere, cât şi antrenorul Marius Paşca.

6 Thoughts to “Preşedintele Ioan Morar provoacă un nou scandal la FC Zalău”

 1. silvania

  Daca pleca Moraru Zalaul va avea echipa cu pretenti de promovare

 2. ionica

  da cat are morar asta la echipa fratilor ?

 3. Zalau

  Morarule lasa pe alti cu bani ca altfel Zalaul nu va avea sansa sa promoveze niciodata asta ai demonstrat in ultimi ani Hunedoara nu primeste mai multi bani de la primarie decit Zalau

 4. Anonim

  Daca nu era Nelu nu aveam echipa ,cand baga Nelu bani in echipa nu va intrebati nici unul de unde bani si stres si nervi,sincer Nelu e devotat fatbalului salajan ,de ce nu sa gasit nimeni sa bage bani in echipa caci sunt destui cu bani in Zalau ,sa lasam timpul sa vorbeasca si sa vedem cine mai baga bani …..PRIETENII STIU DE CE!

 5. Anonim

  daca tu casi conducator declari ca nu te intereseaza ultimile etape te descalifici ca presedinte

 6. Anonim

  Faceti tot posibilul sa nu plece Cota din Consiliul de Administratie. Fara ea, nu mai jucam fotbal la Zalau. In caz ca ramanem fara portar, o putem baga pe ea. hahahahaha

Leave a Comment