Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, în vizită la Zalău

Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal va veni miercuri în vizită la Zalău, la invitaţia preşedintelui Ioan Morar, pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă fotbalul sălăjean şi ce ar trebui făcut pentru redresarea acestuia

Preşedintele FC Zalău, Ioan Morar, s-a declarat întotdeauna un susţinător al fostului internaţional, Gică Popescu, iar înaintea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, oficialul zălăuan a şi declarat că va merge pe mâna „Baciului”. Situaţia s-a schimbat,însă, radical chiar înaintea alegerilor, când Gică Popescu a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, iar Ioan Morar şi-a îndreptat imediat atenţia către actualul preşedinte, Răzvan Burleanu. „Este un om integru şi ştie ce vrea. S-au terminat cei 24 de ani de chin şi faţa fotbalului se va schimba în bine”, avea să declare conducătorul clubului zălăuan în luna martie a acestui an.
La scurt timp după alegeri, Ioan Morar i-a făcut o invitaţie preşedintelui Răzvan Burleanu, pentru a veni la Zalău şi pentru a vedea, cu exactitate, care sunt problemele cu care se confruntă fotbalul din Sălaj. Conducătorul fotbalului românesc va fi prezent la Zalău miercuri, urmând să aibă o întrevedere şi cu primarul Radu Căpîlnaşiu, alături de care va încerca, probabil, să găsească soluţiile optime pentru redresarea fotbalului zălăuan. „I-am făcut această invitaţie în urmă cu câteva luni şi mi-a promis încă de atunci că va veni să vadă care este situaţia fotbalului din Zalău. Va avea o întâlnire şi cu primarul Radu Căpîlnaşiu şi, dacă timpul îi va permite, voi merge cu el la Stadionul Municipal, pentru a-i arăta condiţiile în care jucătorii se antrenează şi îşi desfăşoară antrenamentele”, ne-a dezvăluit preşedintele FC Zalău, care pare mulţumit de ceea ce a realizat Burleanu în primele luni de mandat. „Până în prezent, Răzvan Burleanu a făcut ceea ce a promis. Ne-a dat 30 de mingi pentru grupele de copii şi juniori şi 15 pentru echipa de seniori, iar în luna septembrie, cluburile vor primi şi celelalte mingi promise. S-a redus TVA-ul pentru baremurile de arbitraj, iar unul dintre observatori este plătit de către Federaţie. Sper ca lucrurile să decurgă la fel de bine în continuare”, a mai afirmat Ioan Morar.
La scurt timp după ce a fost ales preşedinte, Burleanu a declarat în repetate rânduri că trebuie acordată mai multă atenţie cluburilor din ligile inferioare, dar şi cluburilor de copii şi juniori.
De remarcat că, Răzvan Burleanu este primul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal care vine în Sălaj.

Leave a Comment