Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a premiat handbalistele pentru bronzul din Cupa României

Handbal Club Zalău a obţinut, duminică, medaliile de bronz la ediţia din acest an a Cupei României, învingând, surprinzător, în finala mică, Rapid Bucureşti cu scorul de 26 – 24. Tot un rezultat surprinzător s-a înregistrat şi în finala mare, acolo unde Gloria Buzău a dispus de mult mai titrata CSM Bucureşti.

La scurt timp după obţinerea bronzului, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, le-a transmis un mesaj de felicitare handbalistelor, iar joi după-amiaza, le-a premiat într-un cadrul festiv, alături de acţionari şi sponsori.

„Este o bucurie și o onoare să am ocazia să vă felicit pentru ceea ce ați reușit să realizați la această competiție, pentru că ați reprezentat cu cinste Zalăul și Sălajul. Am urmărit la televizor finala mică a Cupei României și vreau să vă spun că m-ați făcut foarte mândru că sunt sălăjean. Vă mulțumesc pentru toate eforturile depuse și, mai ales, pentru medalia de bronz cu care ați revenit acasă. Rezultatul obținut este extrem de valoros, mai ales dacă ținem cont de faptul că HC Zalău este o echipă foarte tânără. Consiliul Județean este principalul finanțator al echipei HC Zalău și vreau să vă asigur de toată implicarea și susținerea noastră și pentru anii ce vin. Avem speranța că vom găsi soluții să suplimentăm bugetul alocat echipei, pentru a crește performanța”, a fost mesajul preşedintelui CJ Sălaj.

Dinu Iancu-Sălăjanu le-a oferit flori handbalistelor şi doamnelor din staff-ul tehnic, dar şi câte o plachetă antrenorului Gheorghe Tadici şi căpitanului Paula Teodorescu.

„Tradiția handbalului a început în Sălaj acum 47 de ani și sper că va continua. Mulțumesc administrației județene pentru susținerea oferită din 2006 încoace și, mai cu seamă, din ultima perioadă, când e din ce în ce mai dificil. Sunteți singurul președinte de Consiliul Județean care aveți ocazia să felicitați echipa pentru obținerea unei medalii. Aveți în față cea mai tânără echipă din Liga Națională, cu jucătoare de 19 ani neîmpliniți, o echipă care va face tot ce îi stă în putință pentru a continua să facă performanță pentru județul Sălaj”, a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

 

 

3 Thoughts to “Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a premiat handbalistele pentru bronzul din Cupa României”

  1. Márk Tibi

    Nicaieri in lume nu sunt premiati „pentru bronzul din Cupa”.

  2. I.C.

    Cum se vede, în Rrom/ânia cel care înjură de mamă este premiat peste cîteva zile!

  3. Anonim

    Felicitări sincere tinerei echipe HC Zalau si antrenorilor ! Bravo dle presedinte !

Leave a Comment