Poziția președintelui AJF Sălaj despre „cazul Bălan”

Luceafărul Bălan, campioana județului Sălaj la fotbal, este acuzată de fals și uz de fals, după ce oficialii clubului ar fi depus la AJF Sălaj mai multe adeverințe medicale false, solicitând astfel amânarea a două jocuri din campionat.

Delegatul echipei din Bălan, Alexandru Colciar, a și fost suspendat pentru o perioadă de un an din funcția de membru al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Sălaj.

După perchezițiile domiciliare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău în cursul zilei de joi, 8 iunie, s-a pus înrebarea dacă Luceafărul Bălan mai are dreptul să participe la barajul de promovare în Liga a III-a, unde urmează să întâlnească Olimpia Satu Mare.

Daniel Sabou, președintele AJF Sălaj, a precizat că formația din Bălan nu poate fi suspendată din punct de vedere sportiv.

„Este un dosar civil, în care trebuie să răspundă persoanele acuzate. Nouă (AJF Sălaj, n.r.) ni s-au prezentat acele adeverințe medicale, iar regulamentul spune clar că dacă un anumit număr de jucători acuză probleme de sănătate, meciul poate fi amânat. Până la urmă, meciul cu Inter Cizer s-a jucat la data programată, fiind amânat doar meciul cu Ardealul Crișeni. Rezultatele nu pot fi modificate, drept urmare, Luceafărul bălan va participa la barajul de promovare. Celelalte probleme vor fi soluționate de organele legii, dacă se vor găsi nereguli”, ne-a declarat președintele fotbalului sălăjean.

Luceafărul Bălan urmează să susțină barajul în dublă manșă, turul fiind programat în 17 iunie, iar returul, în 24 iunie.

3 Thoughts to “Poziția președintelui AJF Sălaj despre „cazul Bălan””

  1. […] Luceafărul Bălan, campioana județului Sălaj la fotbal, este acuzată de fals și uz de fals, după ce oficialii clubului ar fi depus la AJF Sălaj mai multe adeverințe medicale false, solicitând astfel amânarea a două jocuri din campionat. Delegatul echipei din Bălan, Alexandru Colciar, a și fost suspendat pentru o perioadă de un an din funcția de membru al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Sălaj. După perchezițiile domiciliare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău în cursul zilei de joi, 8 iunie, s-a pus… Citeste mai mult […]

    1. Anonim

      E chiar dosar penal nu civil!!!

  2. […] Luceafărul Bălan, campioana județului Sălaj la fotbal, este acuzată de fals și uz de fals, după ce oficialii clubului ar fi depus la AJF Sălaj mai multe adeverințe medicale false, solicitând astfel amânarea a două jocuri din campionat. Delegatul echipei din Bălan, Alexandru Colciar, a și fost suspendat pentru o perioadă de un an din funcția de membru al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Sălaj. După perchezițiile domiciliare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău în cursul zilei de joi,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment