Portarul zălăuan, Claudiu Chiş, ca şi transferat la CSA Steaua Bucureşti

Fostul goalkeeper al echipei FC Zalău va fi antrenat de Marius Lăcătuş

După ce şi-a petrecut perioada junioratului la FC Zalău, club la care a debutat şi în Liga a III-a, portarul Claudiu Chiş s-a transferat în 2014 la Juventus Bucureşti, formaţie ce activa în al treilea eşalon la acea vreme. După şase luni petrecute la formaţia din Capitală, goalkeeperul zălăuan a ajuns la Chindia Târgovişte, cu care a promovat în Liga a II-a, apoi la ACS Berceni, tot în eşalonul secund, iar în vara anului trecut a semnat cu Petrolul Ploieşti. Clubul ploieştean a fost nevoit să înceapă un nou proiect în vara anului trecut, activând în sezonul trecut în Ligii a IV-a. Petrolul este ca şi promovată în Liga a III-a, însă Claudiu Chiş s-a despărţit de formaţia prahoveană înainte ca aceasta să susţină cele două meciuri de baraj pentru promovarea în eşalonul trei. Fostul portar al echipei FC Zalău poartă tratative cu CSA Steaua Bucureşti, formaţie pregătită de Marius Lăcătuş, una dintre legendele clubului din Ghencea.
„Au existat mai multe oferte în această vară, chiar şi din partea unor cluburi din Liga a II-a, dar Steaua este de nerefuzat, chiar dacă proiectul începe de la nivelul Ligii a IV-a. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune, pot fi comparate cu cele pe care le au cluburi chiar din Liga I. Mi s-a propus un contract pe o perioadă de patru ani, iar în zilele următoare voi semna probabil cu Steaua. Va fi o onoare pentru mine să-l am antrenor pe Marius Lăcătuş”, a precizat fotbalistul.
Antrenorul Stelei nu a dorit să ofere informaţii despre un viitor transfer al portarului Claudiu Chiş la Steaua, afirmând că va putea discuta despre acest subiect doar după ce va fi semnat contractul.
„Nu pot oferi detalii despre niciun jucător până nu semnează cu clubul nostru. În momentul în care vom semna contractul, o să pot să vă ofer detalii cu cea mai mare plăcere”, ne-a declarat antrenorul Marius Lăcătuş.
Claudiu Chiş se află în aceste zile acasă, la Zalău, urmând ca la finalul săptămânii viitoare să se căsătorească cu Paula Rafa.

Leave a Comment