Portarul leton a semnat cu FC Zalău

Adus în probe în urmă cu aproape două săptămâni, portarul leton, Edgars Portnojs a semnat miercuri cu FC Zalău un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu posibilitatea de a fi prelungit. „Portnojs este un portar valoros şi cred că va face faţă la FC Zalău. Călin Pop, care este un antrenor specializat în pregătirea portarilor, a spus că merită să rămână la echipă. Portarul nu este pus la punct cu pregătirea, dar sunt convins că antrenorul se va ocupa de el în detaliu”, ne-a declarat impresarul jucătorului, Emil Bode.

Edgars Portnojs este primul stranier din lotul echipei FC Zalău, iar semnarea actelor a durat ceva mai mult ca la un fotbalist român. „Cei din conducerea FC Zalău nu au ştiut exact care sunt demersurile pentru a putea semna contractul, dar nici nu îi condam, având în vedere că nu au mai avut niciun stranier în echipă. Miercuri am fost în Zalău, am semnat contractul şi am fost cu jucătorul şi la Biroul de Imigrări, pentru a-i rezolva certificatul de înregistrare”, a mai spus Bode.
Portnojs îi ia locul la echipă zălăuanului Claudiu Chiş, care s-a transferat în această iarnă la Juventus Bucureşti.
Înainte să ajungă în România, Edgars Portnojs a evoluat în campionatul leton la FK Multibanka (2006 – 2007) şi la SK Blazma (2007 – 2009), Steaua transferându-l în 2009.

Leave a Comment