Portarul de la FC Zalău, ofertat de FCM Baia Mare

De serviciile goalkeeper-ului Claudiu Băican s-au arătat interesaţi şi oficialii clubului ACS Poli Timişoara, formaţie ce ocupă locul întâi în Seria a II-a din liga secundă

Locul doi pe care se situează FC Zalău la finalul turului de campionat îi conferă dreptul preşedintelui Ioan Morar să spere că echipa sa poate obţine chiar o promovare în Liga a II-a la sfârşitul sezonului. De altfel, acesta a şi afirmat că îşi doreşte ca echipa zălăuană să promoveze în Liga a II-a la finalul campionatului, mai ales că în acest an competiţional, FC Zalău are cel mai bun culoare de după promovare.
Având în vedere parcursul bun din primele 13 etape, anumite cluburi din România s-au arătat interesate de serviciile unor jucători. Iulian Petrache, fundaşul adus la echipă cu cinci etape înainte de final, a declarat că încearcă să-şi găsească un angajament la o formaţie dintr-un eşalon superior, însă FC Zalău ar putea să-l piardă în această iarnă şi pe portarul Claudiu Băican.
Adus la echipă înaintea începerii campionatului, goalkeeper-ul zălăuan a primit zilele trecute o ofertă tocmai de la liderul Seriei a V-a, FCM Baia Mare. „M-au sunat cei de la Baia Mare şi, din câte am înţeles, au purtat o discuţie şi cu domnul Morar. Este adevărat că mi-au făcut o ofertă foarte tentantă, dar îmi doresc să rămân la FC Zalău. Depinde, bineînţeles, şi de ceea ce-şi doreşte conducerea, în special domnii de la Primărie, fiindcă preşedintele Ioan Morar vrea să promovăm în Liga a II-a”, ne-a declarat Claudiu Băican, care a devenit liber de contract odată cu încheierea turului.
Portarul zălăuan ne-a dezvăluit că a fost contactat şi de oficialii clubului ACS Poli Timişoara, formaţie situată pe primul loc în Seria a II-a din liga secundă, iar surse din anturajul clubului susţin că de serviciile goalkeeper-ului zălăuan sunt interesaţi şi cei de la CFR Cluj.
„De celelalte două cluburi nu ştiu, însă m-au contactat şi pe mine cei de la FCM Baia Mare. Este prematur să vorbim de transferuri, fiindcă voi încerca să am o discuţie cu domnii de la Primărie, pentru a clarifica situaţia unei eventuale promovări. Eu îmi doresc acest lucru şi sper să şi-l dorească şi ei. În funcţie de ce se va stabili vom şti cu ce jucători abordăm partea a doua a campionatului”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
Claudiu Băican a fost transferat la FC Zalău în această vară, după ce în sezonul trecut a activat la Săgeata Năvodari, formaţie ce a evoluat în Liga I. Înainte de a ajunge la formaţia de la malul mării, portarul zălăuan a evoluat timp de şase sezoane la gruparea italiană, Benevento. Junioratul l-a început la Armătura Zalău, ajungând apoi la CFR Cluj.

Leave a Comment