Pompierii sălăjeni, campioni la volei pentru a şaptea oară consecutiv

Pompierii sălăjeni continuă să domine competiţia de volei organizată între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din ţară, intitulată „Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”. Echipa ISU „Porolissum” Sălaj a câştigat toate partidele susţinute în cadrul ediţiei din acest an, clasându-se la final pe prima poziţie. A fost opta ediţie a „Cupei ASPR”, iar echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj a câştigat competiţia pentru a şaptea oară consecutiv.
„Calităţile pe care le au jucătorii noştri se câştigă şi prin educaţia fizică pe care o facem la serviciu în fiecare zi, dar şi prin aceste întâlniri pe care le avem între echipele pasionate de volei. A fost a opta ediţie la care am participat în acest an, iar la şapte dintre ele am devenit câştigători”, a declarat Gavril Gale, colonel în cadrul ISU „Porolissum” Sălaj.
Faza finală a „Cupei ASPR” a avut loc la Slatina, participând pompieri din judeţele Neamţ, Cluj, Vrancea, Olt şi Sălaj. Dacă echipa sălăjeană s-a clasat pe prima poziţie, podiumul a fost completat de pompierii Inspectoratelor din Cluj şi Neamţ.
Lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj care a participat la competiţia de la Slatina este compus din: Gavril Gale, Andrei Păun, Gabriel Şomoi, Osvath Şandor, Ciprian Verdeş, Radu Stoica, Adrian Rada şi Nicolae Nicoară.

One Thought to “Pompierii sălăjeni, campioni la volei pentru a şaptea oară consecutiv”

  1. Felicitari! Succes in continuare.Felicitari domnul Gale!

Leave a Comment