Pompierii sălăjeni au câştigat un nou titlu naţional la volei

Cu o echipă în componenţa căreia se află şi câţiva foşti voleibalişti de performanţă, echipa de volei a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj a obţinut un nou titlu de campioană naţională la volei în cadrul „Cupei ASPR”, al nouălea, din tot atâtea ediții disputate.
Ediţia din acest an a etapei finale s-a desfăşurat la Piatra Neamţ, participând patru echipe. Pe lângă pompierii sălăjeni, în cadrul competiţiei au mai evoluat inspectorate ale pompierilor din Vrancea, Neamţ şi Bucureşti.
În urma desfăşurării partidelor, pompierii sălăjeni s-au situat pe prima poziţie, devenind campioni naţionali la volei. Podiumul a fost completat de pompierii din Neamț și de cei din București.
Sistemul de desfășurare al partidelor a fost „cel mai bun din trei seturi”, pompierii sălăjeni reușind să-și învingă toate cele trei adversare cu scorul de 2 – 0.
Echipa ISU „Porolissum” Sălaj a fost alcătuită din: Gavril Gale, Gabriel Șomoi, Șandor Osvath, Ciprian Verdeș, Radu Stoica, Adrian Rada, Adrian Pantea și Sergiu Stirb.

Leave a Comment