Pompierii au câştigat turneul de minifotbal organizat de Zielele Zalăului

Competiţiile sportive organizate cu ocazia Zilelor Zalăului au debutat joi, când Baza Sportivă „Divino” de la Sala Sporturilor a găzduit turneul de minifotbal organizat de primărie.

Şase echipe au fost înscrise în această întrecere, împărţite în două grupe: Grupa A – Primăria Zalău, STS Sălaj, Astra Silvania; Grupa B – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.
Primăria Zalău a câştigat Grupa A, după ce a dispus categoric atât de STS Sălaj, cât şi de Astra Silvania, scorul final în cele două paetide fiind 7 – 1, respectiv 6 – 1. Duelul dintre Astra Silvania şi STS Sălaj a fost câştigat de prima echipă cu scorul de prima formaţie cu scorul de 7 – 4.
ISU Sălaj a dispus cu scorul de 3 – 1 de echipa IPJ-ului şi cu scorul de 4 – 0 de IJJ Sălaj, câştigând Grupa B. Locul doi în grupă a fost ocupat de IJJ Sălaj, care a învins cu 3 – 0 de IPJ Sălaj.
Pentru locurile 5 – 6 s-au duelat STS Sălaj şi IPJ Sălaj, poliţiştii câştigând cu 7 – 4.
Poziţia a treia le-a revenit jandarmilor, care s-au impus 4 – 2 în disputa cu Astra Silvania.
Competiţia a fost câştigată de pompieri, care s-au impus cu 3 – 2 în faţa echipei primăriei, după un meci destul de disputat.
Formaţiile clasate pe primele au primit din partea organizatorilor cupe şi diplome.

Leave a Comment