Pompieri din 12 judeţe au evoluat la „Cupa ASPR” de la Zalău

Baza Sportivă „Fair-Play” din municipiu a fost timp de trei zile gazda primei ediţii a „Cupei ASPR” la minifotbal, un turneu rezervat persoanelor cu vârsta de peste 40 de ani. La eveniment au fost prezente 11 echipe din Dolj, Hunedoara, Sălaj, Alba, Galaţi, Giurgiu, Bacău, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bucureşti, Maramureş, iar a 12-a echipă a fost Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti.
În urma desfăşurării partidelor, competiţia a fost câştigată de pompierii din Dolj, urmaţi pe podium de cei din Hunedoara şi de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj. Echipele participante au primit diplome şi cupe, iar ocupantele primelor trei locuri au fost răsplătite şi cu premii din partea organizatorilor.
Echipa ISU „Porolissum” Sălaj a fost compusă din: Gheorghe Mărcuş, Florin Pop, Nicolae Chiş Ciure, Toth Karoly, Ilie Ardelean, Cristian Crişan, Adrian Marian, Arpad Ghergheli, Bukovinski Deju, Viorel Sână, Marin Taloş, Ioan Magdaş, Olimpiu Filip şi Nicolae Darolţi.
Competiţia de la Zalău a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, în parteneriat cu filiala Sălaj a Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

Leave a Comment