Polonezul Sordyl recunoaşte că există probleme la Remat Zalău

La mai puţin de 24 de ore de la încheierea partidei pe care Remat Zalău a pierdut-o sâmbătă seara, cu scorul de 1 – 3 pe terenul formaţiei Dinamo, antrenorul polonez Mariusz Sordyl a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări, deşi părea destul de abătut.
Reporter:Meciul cu Dinamo a însemnat a patra înfrângere din tot atâtea etape. Ce se intâmplă cu echipa?
Mariusz Soryl: Nu este un moment uşor pentru noi. Sigur, am început foarte prost acest campoinat, avem problemele noastre, dar nu pot să le fac publice, noi trebuie să le rezolvăm. Trebuie să vorbim unii cu alţii pentru că nu ştiu dacă totul e clar în interiorul echipei. În momentele importante, avem un grup de jucători, dar nu avem o echipă adevărată.
Îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat în acestă primă parte a sezonului, e normal, pentru că sunt antrenorul echipei. Trebuie să văd ce se poate face pentru a fi mai buni şi pentru a ridica nivelul jocului. Dar pentru asta, trebuie să muncim toţi.
Rep.: Într-o declaraţie dată chiar la finalul meciului du Dinamo, aţi spus că vă gândiţi la viitorul dumneavoastră. Însemnă că vă gândiţi la demisie?
M.S.: Pentru mine, voleiul înseamnă plăcere şi este lucrul la care mă pricep. Trebuie să mă găndesc ce să fac acum pentru a regăsi această plăcere şi pentru a determina echipa să joace mai bine. Avem relaţii bune în afara terenului de volei, dar acestea nu se văd pe teren. Trebuie să aşez lucrurile în ordine şi asta înseamnă viitorul meu. Voi lupta până în ultimul moment, voi încerca să schimb lucrurile şi nu voi da înapoi. Voi încerca să găsesc cele mai bune soluţii pentru echipa noastră. Aceasta e meseria mea. Cea mai uşoară situaţie ar fi să dau înapoi. Însă aşa, aş pierde lucrul cel mai de preţ pentru mine. De aceea, voi lupta în continuare şi sunt convins că nu va fi uşor. Voi lua o hotărâre împreună cu conducerea echipei, trebuie să vorbim aceeaşi limbă. Trebuie să stiu dacă am susţinerea conducerii. Dacă o am, vom continua şi trebuie să ne comportăm ca o echipă.
Rep.: Aţi vorbit cu cei din conducere despre situaţia echipei?
M.S.: Nu, deoarece doar sâmbătă dimineaţa ne-am întors de la Bucureşti şi nu am apucat încă. Conducerea încearcă să facă ceea ce e mai bine pentru echipă, aşa cum încercăm şi noi. Ei au responsabilităţile lor, noi le avem pe ale noastre şi pentru a avea o imagine corectă, trebuie să privim lucrurile din ambele puncte de vedere. Sigur vom vorbi, întrebarea e cine crede că vom fi mai buni? Eu cred şi sunt sigur de asta.

Leave a Comment