Phoenix Şimleu, victorie în trei seturi în Capitală

CSM Agronomia Bucureşti – Phoenix Şimleu 0 – 3 (22 – 25, 22 – 25, 21 – 25)

După victoria neaşteptată în faţa campioanei Remat Zalău, Phoenix Şimleu Silvaniei a reuşit un succes tot în trei seturi pe terenul formaţiei CSM Agronomia Bucureşti. Cu moralul ridicat după rezultatul din etapa trecută, voleibaliştii fostului internaţional Abraham şi-au continuat forma bună şi partida din Capitală, obţinând a patra victorie a turului. Deşi venea după o pauză de două săptămâni, formaţia bucureşteană a avut o evoluţie ce l-a nemulţumit pe antrenorul Vincenţiu Dumitrescu, determinându-l pe acesta să afirme la finalul meciului că se vor lua sancţiuni împotriva jucătorilor săi.
CSM Agronomia Bucureşti a avut un început mai bun de partidă, conducând cu 8 – 7 la primul time-out, dar şimleuanii au întors scorul în favoarea lor în partea a doua şi s-au impus la o diferenţă de trei puncte, 25 – 22.
Acelaşi final l-a avut şi al doilea parţial. Gazdele au avut un moment bun, reuşit să întoarcă scorul la 18 – 17, după ce Şimleul a condus cu 17 – 13, dar nou-promovata s-a trezit la timp şi a punctat pentru 2 – 0 la seturi.
Jucătorii pregătiţi de Vincenţiu Dumitrescu nu au reuşit să câştige nici măcar un set, Phoenix câştigând cu 25 – 21 actul trei şi întorcându-se cu toate punctele din Capitală.
„Nu am avut un joc foarte bun. Nu am ştiut să ne valorificăm mingile recuperate şi am pierdut oportunitatea de a urca un loc în clasament. Vor fi luate anumite măsuri, pentru că cei din conducerea şi-au făcut datoria faţă de jucători, însă lucrururile nu s-au întâmplat şi invers. Nu este posibil să te prezinţi într-un asemenea mod la un meci atât de important. Noi suntem balcanici şi probabil ne place să fim luaţi cu biciul pe la spate pentru a face treabă”, a spus antrenorul CSM-ului, Vincenţiu Dumitrescu.
„A fost un meci foarte greu, dar băieţii au abordat cu seriozitate meciul de la început până la sfârşit, cu o mică sincopă, în setul doi, când au condus ei 18 – 17 după 17 – 13 pentru noi. Dar ne-am revenit foarte bine pe final de set şi am obţinut ceea ce ne-am dorit. A fost un meci frumos şi scurt în acelaşi timp şi vreau să evidenţiez toată echipa”, ne-a declarat Mircea Abraham.
CSM Bucureşti: Andrei Butuc, Andrei Alexăndruţ, Petrişor Macovei, Marius Măcicăşan, Marius Drăghici, Milos Gavrilovic – libero. Au mai evoluat: Claudiu Dumitru, Gabriel Bonţea, Alex Mihărtescu şi Cristian Stoica. Antrenori: Vincenţiu Dumitrescu şi Corneliu Andrieş.
Phoenix Şimleu: Toth Gabor, Cristian Pop, Bokor Gabor, Ionuţ Rus, Marian Bala, Ovidiu Teuşan, Paul Olar – libero. Au mai evoluat: Ionuţ Silaghi, Florin Filip şi Andrei Harlişca. Antrenori: Mircea Abraham şi Marius Oniga

3 Thoughts to “Phoenix Şimleu, victorie în trei seturi în Capitală”

  1. blaga

    Asta da. In sfarsit va avea si blaga ceva de declarat. Asta e singurul subiect la care mai deschide gura – sport.

  2. Anonim

    Mai da multa minte ai!!!Blaga sustine sportul…ai vrea sa se vorbeasca de biris si bagarean in articol…nu?Esti prost/a!

  3. asd dsa

    felicitari baietilor de la Phoenix pentru victoria si mai lasati in palaria mea politica ca si asa am ajuns la sapa de cauciuc

Leave a Comment