Phoenix Şimleu rămâne cu un singur punct în Divizia A1

Unirea Dej – Phoenix Şimleu 3 – 1 (25 – 18, 25 – 21, 24 – 26, 25 – 22)

Phoenix Şimleu Silvaniei rămâne cu un singur punct după trei etape, după ce a cedat în patru seturi, 1 – 3 sâmbătă seara, pe terenul formaţiei Unirea Dej. Şimleuanii s-au trezit destul de târziu, în setul trei, iar în cel de-al patrulea parţial nu a ştiut să gestioneze situaţia până la final, pierzând la 22.
În primul act, Şimleul chiar a avut avans de două puncte, 6 – 8 la primul time-out tehnic, însă la al doilea, Dejul conducea cu 16 – 13.
În al doilea set s-a mers punct cu punct până la şase, scor de la care voleibaliştii pregătiţi de Victor Lazăr s-au desprins, conducând cu 12 – 9, 17 – 13, 20 – 18 şi 25 – 21 în final.
Phoemnix Şimleu a început mai bine primul set şi şi-a păsterat evoluţia bună până la final, reuşind să se impună cu 26 – 24, după un set extrem de echilibrat.
Şi al patrulea parţial a fost destul de disputat, dar dejenii nu au mai iertat nimic, profitând şi de unele greşeli în tabăra şimleuană, câştigând setul cu 25 – 22 şi totodată meciul.
Victor Lazăr, antrenor Unirea Dej: “Nu a fost cel mai bun meci al nostru. Am comis numeroase greşeli neforţate şi aceasta a fost şi cauza pentru care am pierdut un set. Sper ca acest lucru să le dea de gândit băieţilor pe viitor, chiar şi mie ca antrenor. Este bine, totuşi, că am reuşit să obţinem toate cele trei puncte, pentru că acest lucru este cel mai important”.
Mircea Abraham, antrenor Phoenix Şimleu Silvaniei: “Am făcut un meci bun, dar numai în seturile trei şi patru. În primele două seturi am mers cap la cap până la mijloc, după care am început să greşim tot mai mult. Păcat că nu am reuşit să câştigăm şi setul patru, pentru a merge în decisiv. Mergem înainte şi ne concentrăm de acum tot mai mult la meciul cu Steaua, în care speră m să obţinem prima victorie a sezonului”.
Unirea Dej: Marius Dascălu, Srecko Ristic, Mihai Coasă, Lucian Tofan, Ionuţ Badea, Gjoko Cuk, Bogdan Rus – libero. Au mai evoluat: Tudorel Fărcaş şi Horaţiu Gavriş – libero. Antrenori: Victor Lazăr şi Tiberiu Szilagy
Phoenix Şimleu Silvaniei: Toth Gabor, Cristian Pop, Bokor Gabor, Ionuţ Rus, Ovidiu Teuşan, M;arian Bala şi Paul Olar – libero. Au mai evoluat: Ionuţ Silaghi, Andrei Harlişca, Florin Filip şi Gabriel Kis. Antrenori: Mircea Abraham şi Marius Oniga

Leave a Comment