Phoenix Şimleu, îngenuncheată pe teren propriu

După ce a pierdut cu scorul de 1 – 3 primul meci din cadrul fazei a doua a play-off-ului, pe terenul Unirii Dej, formaţia pregătită de Mircea Abraham şi Marius Oniga a suferit miercuri o înfrângere şi mai drastică pe teren propriu, 0 – 3 în faţa formaţiei de pe malul Someşului

Phoenix Şimleu Silvaniei – Unirea Dej 0 – 3 (22 – 25, 20 – 25, 15 – 25)

Phoenix Şimleu Silvaniei încheie sezonul 2013 – 2014 al Diviziei A1 la volei masculin în afara obiectivului, după ce a pierdut miercuri seara, pe teren propriu, şi al doilea meci cu Unirea Dej, din cadrul fazei a doua a play-off-ului. Şimleuanii ar fi avut posibilitatea să urce pe locul cinci în clasament dacă ar fi trecut de Unirea Dej, ceea le-ar fi asigurat o clasare pe unul dintre primele şase locuri şi, implicit, îndeplinirea obiectivului. Însă, după o evoluţie oscilantă în partida de vineri, de la Dej, când au pierdut cu scorul de 1 – 3, voleibaliştii pregătiţi de Mircea Abraham şi Marius Oniga au fost de nerecunoscut miercuri, în faţa propriilor suporteri, cedând cu scorul de 0 – 3.
Începutul actului de debut i-a aparţinut Şimleului, dar în partea a doua, oaspeţii au egalat şi s-au desprins la trei puncte. Spre final, Şimleul a egalat la 22, dar antrenorul Dejului, Victor Lazăr, a solicitat timp de odhină şi a reuşit să-şi readucă echipa în joc, Unirea câştigând cu 25 – 22.
Căzuţi parcă psihic, şimleuanilor nu le-a mers aproape nimic în setul doi. Oaspeţii au condus cu 8 – 1 la prima întrerupere tehnică şi cu 16 – 10 la cea de-a doua, iar în final s-au impus cu 25 – 20.
Voleibaliştii Phoenixului au avut o revenire, dar numai de moment la începutul celui de-al treilea parţial, conducând cu 5 – 3 şi cu 6 – 4. Însă, oaspeţii au egalat la şapte, iar la prima întrerupere tehnică au intrat cu avantaj minim. În partea a doua, Şimleuanii au fost de nerecunoscut, reuşind să ajungă doar până la pragul de 15.
În urma acestei înfrângeri, echipa şimleuană rămâne pe locul opt, iar în faza a treia a play-off-ului va evolua cu ocupanta locului şapte, Arcada Galaţi.
Primul meci este programat în 11 aprilie, la Galaţi, următorul, şase zile mai târziu, la Şimleu Silvaniei, iar dacă va fi nevoie, duelul decisiv va avea loc în 24 aprilie, în oraşul de pe malul Dunării.
Phoenix Şimleu: Toth Gabor, Răzvan Vîlcelean, Ionuţ Rus, Rade Dacovic, Şerban Paşcan, Nikolay Kostadinov şi Mihai Mărieş (libero). Au mai evoluat: Ionuţ Silaghi, Ionuţ Teleleu, Paul Olar, Ovidiu Teuşan şi Sergiu Ivan. Antrenori: Mircea Abraham şi Marius Oniga
Unirea Dej: Igor Didorciuc, Lucian Tofan, Gojko Cuk, Cristian Dincă, Mihai Coasă, Marius Dascălu, Bogdan Rus (libero). Antrenori: Victor Lazăr şi Szilagyi Tibor

One Thought to “Phoenix Şimleu, îngenuncheată pe teren propriu”

  1. priki

    sa speram ca ii vine mintea la cap pana la urma si la Turcas si renunta la figurile lui din cap si incapatanarea de a tine o echipa penibila de volei pe banii nostri.nu de alta ,dar cu 7 miliarde de lei vechi se poate face altceva folositor pt oras si oameni. probabil ca nu va fi asa,ca sunt mari interese cu banii,dar macar sa se reduca dracului la jumate din buget

Leave a Comment