Phoenix Şimleu încearcă imposibilul pe final de campionat

Vineri, ora 17, Sala Sporturilor din Dej, 

Unirea Dej – Phoenix Şimleu Silvaniei

Conducerea echipei Phoenix Şimleu Silvaniei a stabilit ca obiectiv pentru acest sezon o clasare pe unul dintre primele şase locuri ale Diviziei A1, iar formaţia pregătită de Mircea Abraham continuă lupta pentru una dintre primele şase poziţii ale clasamentului. Voleibaliştii şimleuani s-au calificat în faza a doua a play-off-ului, după ce au eliminat în prima fază formaţia LPS Piatra Neamţ, de care a dispus cu 2 – 1 la general, două partide având loc la Şimleu, iar una la Piatra Neamţ.
Lucrurile par mult mai dificile în faza a doua, unde Phoenix Şimleu Silvaniei se va duela cu ocupanta locului cinci, Unirea Dej. „Avem o şansă pe care vom face tot posibilul să o fructificăm. Să nu uităm însă, că Unirea Dej este o echipă foarte valoroasă, care a fost foarte aproape de a accede între primele patru echipe ale campionatului. Pornim cu varianta a doua, dar în acest sezon, am făcut meciuri bune împotriva Dejului şi cred că am putea realiza acest lucru şi acum. În decurs de zece zile, putem realiza ceea ce nu am făcut într-un campionat întreg. Dacă ne vom îndeplini obiectivul, adică o clasare pe unul dintre primele şase locuri, vom beneficia de o primă de obiectiv, astfel că jucătorii sunt motivaţi din toate punctele de vedere”, a declarat antrenorul Mircea Abraham.
Dacă va trece de formaţia dejeană, Phoenix Şimleu Silvaniei va face schimb de locuri în clasament cu Unirea, adică va urca pe poziţia a cincea, iar în faza a treia, ultima a campionatului, va juca cu ocupanta locului şase pentru stabilirea clasamentului final.
Primul duel dintre Unirea Dej şi Phoenix Şimleu Silvaniei este programat vineri după-amiază, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Dej. Al doilea duel este programat miercuri, 2 aprilie, la Şimleu Silvaniei. În caz de egalitate după primele două partide, meciul decisiv este programat sâmbătă, 5 aprilie, la Dej.

Leave a Comment