Phoenix Şimleu a debutat cu stângul în Cupa României

CS Banatul Caransebeş – Phoenix Şimleu Silvaniei 3 – 1 (19, 20, -22, 23)

Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut primul meci din actualul sezon al Cupei României, cedând cu scorul de 1 – 3 în deplasare, în faţa nou-promovatei CS Banatul Caransebeş.
Deşi venea din Divizia A2, formaţia din Caransebeş a efectuat o serie de achiziţii importante în această vară, printre jucătorii transferaţi numărându-se Dan Borota, Fabian Birău, Laurenţiu Vânătoru, Vladimir Jovic şi Todor Filip.
Spre deosebire de evoluţiile avute în jocurile de verificare, Şimleul a avut parcă un joc mai bun în partida de sâmbătă, însă, nu atât de eficient încât să se impună în faţa celor de la Caransebeş. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat chiar în primul parţial, câştigat cu 25 – 19 de formaţia gazdă. În setul doi, Şimleul a ajuns până la pragul de 20, iar în parţialul al treilea a reuşit chiar să se impună cu scorul de 25 – 22. Cu moralul ridicat după câştigarea actului trei, şimleuanii au continuat evoluţia bună şi în setul patru, care a fost cel mai disputat al partidei. Finalul a fost, însă, al gazdelor, care s-au impus cu 25 – 23.
Partida retur dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi CS Banatul Caransebeş este programată sâmbătă, în oraşul de sub Măgura.
În celelalte întâlniri din prima fază a Cupei României s-au înregistrat următoarele rezultate: Ştiinţa Explorări Baia Mare – Unirea Dej 2 – 3 în tur şi 3 – 1 în partida retur, Steaua Bucureşti – CSM Bucureşti 0 – 3, VCM LPS Piatra Neamţ – Arcada Galaţi 2 – 3.

Leave a Comment