Peste 65 de copii au participat la acțiunea de selecție a clubului SCM Zalău

 

Începând din toamna acestui an, Sport Club Municipal Zalău va evolua și în Campionatul Național de juniori republicani, iar conducerea tehnică și administrativă a organizat o acțiune de selecție pentru alcătuirea grupelor de juniori republicani A și B.

Interesul a fost major din partea copiilor sălăjeni, chiar și din afara județului, la acțiune participând și patru copii din județul Cluj. Peste 65 de copii au participat la acțiunea condusă de managerul Marius Pașca și de antrenorii Laurean Flonta și Alexandru Pop.

“Mă bucur foarte mult că am avut parte de o prezență atât de numeroasă la acțiunea noastră de selecție. Nu mă așteptam la o afluență atât de mare. Au fost copii din tot județul, chiar și patru copii din județul Cluj. Le mulțumesc tuturor și sper ca cei care vor fi aleși pentru aclătuirea grupelor de juniori republicani să dea dovadă de seriozitate și să muncească mult în timpul antrenamentelor, deoarece nu ne dorim să alcătuim aceste grupe doar de dragul de a participa într-o competiție”, a declarant managerul Marius Pașca.

Acțiunea finală de selecție va avea loc marți, 20 iulie, începând cu ora 17:30, la Stadionul Municipal.

 

Leave a Comment