Peste 50 de tenismeni şi-au anunţat prezenţa la Cupa Municipiului Zalău

Baza Sportivă de tenis de lângă Sala Sporturilor va găzdui la finalul acestei săptămâni cea de-a V-a ediţie a Cupei Municipiului Zalău, competiţie organizată de Clubul Sportiv Municipal şi Primăria Zalău, cu ocazia „Zilelor Cetăţii”. Va fi un concurs de categoria I şi categoria a II-a, organizat pentru copiii cu vârste de 10 ani, 12 ani, 14 ani şi 16 ani. Şi-au anunţat prezenţa peste 50 de sportivi din Sălaj, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Maramureş. Judeţul nostru va fi reprezentat de trei cluburi: CSM Zalău, Palatul Copiilor Zalău şi CS Protenis Şimleu Silvaniei, fiecare urmând să participe cu câte şase sportivi.

Marele absent al competiţiei va fi Andrei Brisc, unul dintre cele mai bune produse la ora actuală a tenisului de câmp zălăuan, care va participa în acest weekend la un concurs mai puternic, organizat la Sibiu. „El va participa la un concurs de categoria A, organizat la Sibiu, unde poate acumula puncte mai multe decât la competiţia de la Zalău”, a explicat absenţa antrenorul sportivului, Constantin Carp.
Vineri după-amiaza, de la ora 17, este programată şedinţa tehnică şi ordinea de disputare a meciurilor, iar sâmbătă dimineaţa la ora 9 va începe concursul. Competiţia va continua duminică, începând cu aceeaşi oră şi, dacă va fi cazul, luni.

Leave a Comment